Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 søndag 18. april 2004 kl 20.10 Top Gear - Tut og kjør!

Japansk duell

Programleder Jeremy Clarkson (til venstre) og hans kolleger synes det er veldig gøy med bil. (Foto: BBC)
Programleder Jeremy Clarkson (til venstre) og hans kolleger synes det er veldig gøy med bil. (Foto: BBC)
Jeremy Clarkson og hans venner er ganske internasjonale i dette programmet. De engelske gutta tar med seg to japanske biler i Skottland, mens det blir testing av både franske, tyske og engelske biler på bane.

Petter Solberg gjorde det skarpt i en Subaru i Rally-VM i Skottland. Nå skal gutta i "Top Gear - Tut og kjør" teste en Subaru Impreza og en Mitsubishi Evo VIII under lignende forhold. Det blir et på alle måter tett og fartsfylt løp.

Peugeot 206 har lansert en 180 hestekrefter sterk GTI-versjon. Den må de selvfølgelig ta en nærmere titt på. I tillegg blir det full fres på bane med blant annet en Lotus, Vauxhall og en del andre biler. Hvordan takler bilene testsjåfør Stig sine prøvelser?

Om serien
"Top Gear - Tut og kjør" er et bilprogram som hovedsakelig kan summeres opp i to ord: fart og moro. Programleder Jeremy Clarkson, testsjåfør Stig og bilsakkyndig Richard Hammond tester biler mange ikke har råd til eller vett til å ikke kjøpe, men som er morsomme å drømme om. Det hele presenteres i en lett testosteronpåvirket vinkling.


Innkjøpt serie fra BBC .
Programleder: Jeremy Clarkson
Produsent: Peter McCann
Presseansvarlig: Håkon M. Sverdrup , 23 04 98 41 (92 01 55 79)