Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 mandag 3. september 2012 kl 21.30 Film: Man on Fire

Ny livsgnist

Creasy (Denzel Washington) og Pita (Dakota Fanning) blir etter hvert gode venner. (Foto: Fox 2000 Pictures)
Creasy (Denzel Washington) og Pita (Dakota Fanning) blir etter hvert gode venner. (Foto: Fox 2000 Pictures)
Denzel Washington spiller en desillusjonert tidligere CIA-agent i denne thrilleren. Livet forandrer seg da han blir livvakten til en ni år gammel jente i Mexico.

En kidnappingsbølge feier over Mexico, noe som har ført til panikk blant de mer velstående innbyggerne i landet, særlig blant de som har barn. I løpet av en periode på seks dager finner det sted 24 bortføringer, og mange foreldre leier livvakter til barna sine.

John Creasy, en utbrent og livstrett CIA-agent, blir kalt til Mexico av vennen Rayburn. Oppdraget er å være livvakt for Pita Ramos, den ni år gamle datteren til industrimagnaten Samuel Ramos og kona Lisa. Creasy er ikke spesielt interessert i å være livvakt, særlig ikke for et barn, men i mangel av annet å gjøre godtar han oppdraget.

Creasy kan ikke fordra Pita og hennes plagsomme spørsmål om ham og livet hans, men gradvis får hun hull på skallet han omgir seg med, og de to blir fortrolige.

Så blir Pita kidnappet, og selv om Creasy blir dødelig såret under angrepet, våkner han til live og sverger på at han skal drepe alle og enhver som er involvert i eller profitterer på kidnappingen. Intet kan stoppe ham!

Filmen er sendt tidligere

Amerikansk thriller fra 2004
Regi: Tony Scott
Produsent: Fox 200 Pictures
Med Denzel Washington, Dakota Fanning, Christopher Walken, Giancarlo Giannini og Radha Mitcell
Kontaktperson: Presse, tlf 414 28 800
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900 2