Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 9. mai 2002 kl 22.30 Hett rundt ørene på Ruby

I moteverdenen

Ruby foran Eiffeltårnet på vei til moteuken. (Foto: BBC)
Ruby foran Eiffeltårnet på vei til moteuken. (Foto: BBC)
Ruby Wax har tatt turen til moteuken i Paris, der hun skal se nærmere på modeller, designere, journalister. Hun opplever dramaet som utspiller seg både i kulissene og på catwalken.

Ruby kaster seg inn i moteverdenen på sitt vanlige vis med ett mål for øye; å skrive en artikkel for magasinet Marie Claire. Hun kommer i nærkontakt med designere med stor D som Michael Kors og Matthew Williamson, og hun bruker det hun har av sjarm for å skaffe seg det hun kan av designerklær, gratis.

Etter en opplevelsesrik uke i Paris, setter Ruby igjen kursen for London. Her skal hun fullføre sitt verk til motemagasinet, og hun avtaler møter med supermodellene Erin O´Connor og Karen Elson. I tillegg tar hun en prat med Jennifer Saunders, fra humorserien Absolutely Fabulous, om hvordan mote påvirker oss.

Ruby Wax er tilbake
Hun er damen som har fått titte i Fergies undertøyskuffer, fått Imelda Marcos til å synge, og som har simulert knivdrap sammen med OJ Simpson…

Den amerikanske kjendisintervjueren Ruby Wax stiller spørsmål ingen andre tør stille, og hun har en egen evne til å få kjendisene til å avsløre mye mer enn de hadde tenkt. I denne runden møter hun blant andre fotballstjernen Emmanuel Petit, drar til Bollywood for å se på det nyeste innen film og blir kledd opp til moteuken i Paris.


NRK Underholdning
Innkjøpt serie fra BBC
Originaltittel: Hot Wax
Prosjektansvarlig NRK: Niels Bierge, 23 04 91 15
Pressekontakt: Sabine Hammari , 23 0 499 18/90 18 36 10

Bilde
1. Ruby foran Eiffeltårnet på vei til moteuken. (Foto: BBC)
2. Ruby sjekker ut modeller, designere og alt annet spennende under moteuken i Paris. (Foto: BBC)