Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 28. april 2011 kl 20.15 Nummer 1

En gjørmete affære


Kveldens episode blir en våt og gjørmete affære. Regnet har sprutet ned, og i målet er det bare sølevann og gjørme. Nå får trenere virkelig se hvem av keepertalentene som har skikkelig guts.

Frode Grodås elsker slike utfordringer og fryder seg over forholdene og gjørmebadet som deltakerne må ut i.

På Helgelandsmoen fortsetter konkurransen om å bli Norges største keepertalent. Det er nå sju deltakere igjen og brakkesyken har meldt seg, noe som går på humøret løs. Ikke alle deltakerne går like godt sammen lenger og det kommer til syne når gjengen drar på besøk til Olaf Tuftes gård ved Horten. Roeren Olaf Tufte lager en krevende og morsom løype for deltakerne, men mellom slagene havner to av guttene i en krangel.

I kveldens episode får du også møte et amerikansk fotball når laget "Eidsvoll 1814" kommer på besøk.

Om serien
40 av landets største keepertalenter er blitt til åtte gutter og tre jenter mellom 15 og 17 år. I ukene fremover skal de bo, trene og konkurrere på Helgelandsmoen. De skal kjempe om å bli kåret til Norges største keepertalent, og bare én kan vinne. Premien er et treningsopphold hos en av verdens mest berømte fotballklubber – FC Liverpool.

Frode Grodås og Stig Inge Bjørnebye er trenere og har ansvaret for det sportslige opplegget. Deltakerne må gjennom flere treninger hver, i tillegg til å bli satt på harde utfordringer. Hvor lenge hver deltaker får være med i konkurransen, avhenger av talent, oppførsel og innsats. En etter en vil deltakerne bli tatt ut av konkurransen og til slutt vil det stå igjen en vinner – nemlig Norges største keepertalent!

Norsk underholdningsserie i 10 deler (2010)
Programleder: Harald Thingnes
Produsert av: Eyeworks Dinamo for NRK
Prosjektleder NRK: Barbara Jahn,
Pressekontakt: Silje Marie Lien, 23 04 41 01/ 975 25 287
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900