Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 onsdag 21. mai 2003 kl 23.15 Våre små hemmeligheter

Hold på hemmelighetene...

Kjærlighet, vennskap og intriger går hånd i hånd hos våre venner i serien
Kjærlighet, vennskap og intriger går hånd i hånd hos våre venner i serien "Våre små hemmeligheter". Her er Evan (Samuel Johnson) Alex (Claudia Karvan) og Kelly (Deborah Mailman) (Foto: Southern Star)
Hemmeligheter er til for å holdes. Hvis de røpes, får du dem aldri tilbake.

Evans erotiske nysgjerrighet blir vekket når Alex starter en flørt med Mirandas eksotiske venn, Pandora. Men når Pandora svarer, trekker Alex seg tilbake – til Evans store skuffelse.

Alex får etter hvert mer alvorlige ting å tenke på. Eric kommer i skade for å gi en liten pike en dobbel dose morfin, noe som nesten tok livet av henne. Han bønnfaller Alex om å lyve for ham, noe som setter Alex i en vanskelig situasjon. Kommer hun til å holde på hans hemmelighet?

Richie er tiltrukket av en jogger som heter Brad, og leker med tanken om å gå et skritt videre. Men når Brad viser interesse, trekker Richie seg tilbake.

Når Will og Sam har skværet opp i sjalusirotet, dukker Wills eks, Leah opp. Hun har brutt med sin nye venn, og ønsker seg en plass i Wills armer igjen. Men der er det opptatt.

Jason flytter for seg selv. Soraya prøver å blåse nytt liv i en ”one night stand”, men Jason benekter at det hendte noe som helst mellom dem. Soraya setter ham kraftig på plass, og han må gi seg.

Om serien
Komedie og dramatikk går hånd i hånd i denne dramaserien som har vakt enorm interesse innenfor et vidt aldersspekter i produksjonslandet Australia. Vi møter en gjeng i tjueårene som bor i samme leiegård et sted i Melbourne. Deres liv dreier seg for det meste om kjærlighet, sex, vennskap og suksess.

Evan og Alex deler leilighet. Evan vil gjerne være forfatter, men har foreløpig ikke lykkes, og bruker mye av tiden på å sjekke damer. Alex gjør det ganske bra som lege, men hun har ingen suksess på kjærlighetsfronten. Inn i deres liv kommer Kelly, en sjarmerende, godhjertet jente som flytter inn på et ledig rom i leiligheten.

I en annen leilighet bor kjæresteparet Miranda og Richie, begge skuespillere. Miranda har store ambisjoner, men dårlig selvtillit. Richie står på terskelen til det store gjennombruddet. De deler leilighet med Will, som fremdeles tenker på sin eks, Leah.

Gabrielle og Jason bor ovenpå. Jason er advokat. Han og Gabrielle skal gifte seg, men utgangspunktet er dårlig. Gabrielle og Alex har vært bestevenninner siden de var åtte år gamle.

Australsk dramaserie
Originaltittel. ”The Secret Life of Us”
Produksjon: Southern Star
I rollene: Samuel Johnson (Evan), Claudia Karvan (Alex), Deborah Mailman (Kelly), Abie Tucker (Miranda), Spencer McLaren (Richie), Joel Edgerton (Will), Sibylla Budd (Gabrielle), Damian de Montemas (Jason), David Trennick (Simon)
Regi: Cate Shortland, Stuart McDonald, Kate Dennis, Daniel Nettheim
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83


LENKER
  • Hjemmeside