Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 27. juni 2005 kl 21.10 Sommeråpent

Premiere på Sommeråpent!

Anne Grosvold leder Sommeråpent. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Anne Grosvold leder Sommeråpent. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
I kveld ønsker Anne Grosvold velkommen på direkten til en avslappet aktualitetstime på Aker Brygge. Det er fjerde året på rad Grosvold leder NRK1s store sommersatsing. Sommeråpent sendes mandager til og med torsdager.

I sommerens eneste aktualitetsmagasin blir det naturlig nok et visst fokus på høstens stortingsvalg, men det blir også plass til mat og musikk, konkurranser og varierte innslag fra årets utegående reportere på brygga: Elin Ruhlin Gjuvsland og Stig Hernes. Årets kokk heter Lise Finckenhagen.

- Det blir musikk hver dag, alle typer genre, fra aktuelle artister som samtlige er norske. Ellers skal vi gi folk tips om alt fra båtliv, til hvilke bøker de bør lese i sommer, hva slags mat som egner seg godt en sommerkveld, og hvordan vi skal løse tilværelsens små og store dilemmaer, sier Anne Grosvold som for fjerde gang har tatt på seg den hyggelige sommerjobben.

- Det er utfordrende å jobbe om sommeren, ikke minst når det gjelder de aktuelle sakene. Men det er en morsom oppgave og NRK er stolte av å kunne gi seerne en så sterk og variert meny i "agurktida", sier programlederen.

NRK Underholdning
Direktesendt aktualitetsprogram
Prosjektleder: Eva Marie Gransæter
Pressekontakter: Sidsel Aarsnes Linden 23 04 98 41 og Håkon Sverdrup 23 04 98 32.