Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 24. oktober 2003 kl 19.55 Beat for beat, tone for tone

Prøver igjen

Ivar Dyrhaug får rocka besøk i kveld. F.v. Tore Andersen, Toini Knudtsen, Ivar Dyrhaug, Ingvild Hammer og Tom Mathisen. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Ivar Dyrhaug får rocka besøk i kveld. F.v. Tore Andersen, Toini Knudtsen, Ivar Dyrhaug, Ingvild Hammer og Tom Mathisen. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Da Toini Knudtsen var med i Beat for Beat i fjor, mistet hun stemmen. Ivar Dyrhaug syntes det var så trist at han sporenstreks inviterte henne på ny. I kveld trår hun til sammen med Tore Andersen. På motsatt lag finner vi Ingvild Hammer og Tom Mathisen.

Toini Knudtsen er til vanlig frontfigur i rockebandet Toini & the Tomcats. Toini er arvelig belastet med en far som spilte i rockeband. Hun begynte å spille gitar da hun var 12 år, og startet et jenteband året etter. De siste 12 årene har hun spilt i Toini & the Tomcats som har gitt ut fire plater. Den siste var en rocka juleplate som kom ut i fjor, og i høst turnerer de rundt over hele landet.

Hennes makker Tore Andersen har også turnert rundt i hele Norge i mange år. Han har gitt ut flere plater og sunget sammen med blant annet Bjøro Håland og Ottar Big Hand.

Gal gjøgler
Pianist Gisle Børge Styve får i kveld muntert besøk. Humoristen Tom Mathisen har i høst forsøkt å omvende nordmenn til religionen Credo Zeppo. Det skjedde på Scene West sammen med Herodes Falsk og Alex Rosén. Mathisen har sunget siden han var bitte liten. Og da han begynte som gitarist i bandet The Flowers da han var 14 år, fant han ut at det var en smart måte å dra damer på.

Hans sangpartner er en av Gamlebyens store rockedamer, Ingvild Hammer. Hun er oppfostret på jazz, men startet i punkband da hun var 19 år. Hun var med i Lust Luggage, og ga ut soloplate i fjor. Hammer synger også duett med Vidar Busk på hans siste skive, og har sunget sammen med Dum Dum Boys.

Om programmet
”Beat for beat, tone for tone” er en del av den såkalte ”gullrekka” til NRK1 på fredagskvelden. I vårsesongen hadde serien et snitt på 1 148 000 seere med en markedsandel på 70 prosent. Dette er åttende sesong for den populære musikkonkurransen, og Ivar Dyrhaug stortrives i rollen som (u)myndig programleder.

NRK Underholdning
Egenprodusert musikkonkurranse
Programleder: Ivar Dyrhaug
Prosjektleder: Kerstin Asplund
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18/ 98 48 02 78


LENKER
  • Les mer