Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 19. oktober 2010 kl 20.45 Paul Merton i Europa

Italia neste stopp


Paul er kommet til Italia, der han starter reisen i nord i Milano. Selvsagt tar han også turen til Toscana, og han avslutter i Roma.

Milano er berømt for to ting: fotball og mote. Dette blir også innholdet i de timene Paul tilbringer i denne elegante byen. Genevieve viser ham rundt i byens varehus, og stor er overraskelsen da de snubler over en halvnaken fotballspiller, Andrea Vasa, som faktisk bor i et slikt varehus!

I Toscana drar Paul til Petra Santa. I denne lille byen foregår det en stille revolusjon der menn lærer å stryke tøy, vaske og rydde. Paul tror at noe av den velviljen italienske macho-menn utviser, har å gjøre med fordelene de til gjengjeld kan få på soverommet…

I Roma kommer selvsagt ikke Merton utenom de tradisjonelle turistmålene som Colosseum og Vatikanet. Men ved hjelp av sin guide Francesco opplever han ting utenom det vanlige i Den evige stad. Blant annet blir han presentert for Paoilini, en "tv-terrorist" som elsker å bryte inn i tv-sendinger. Han har gjort det over 20.000 ganger, og hans mål er å oppfordre til sikker sex så snart han er på lufta.


Britisk dokumentarserie fra BBC (2010)
Originaltittel: Paul Merton in Europe
Kontaktadresse for presse: presse@nrk.no , tlf 414 28 800
TV-seere bes kontakte Publikumsservice tlf 815 65 900 info@nrk.no