Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 søndag 20. september 2009 kl 22.15 Heroes - Sesongpremiere!

Superheltene er tilbake!

Det er klart for tredje sesong. (Foto: NBC/Universal)
Det er klart for tredje sesong. (Foto: NBC/Universal)
Claire, Noah, Hiro og alle de andre er endelig tilbake på skjermen med sesong tre av den mye etterspurte serien "Heroes". I første episode får vi vite hvem Nathans snikmorder er.

Episoden starter øyeblikket etter de dødelige skuddene. Vi får vite hvorfor pressekonferansen ble avbrutt og hvem morderen er. For å endre historiens gang, drar Peter Petrelli tilbake til fortiden til den dagen da Nathan avslørte at det finnes supermennesker.

Hiro mottar en beskjed fra sin døde far via en DVD. Beskjeden gjelder en dødelig hemmelighet som ligger skjult i en safe på kontoret.

Sylar har delvis fått tilbake kreftene sine og bestemmer seg for å besøke Claire. Her konfronterer han henne i et forsøk på å få fatt i hennes krefter.

Om serien
Dette er tredje sesong av dramaserien "Heroes". Den hadde premiere på skjermen i USA i september for et år siden.

Her er heltene:
Claire Bennet: Spilles av Hayden Panettiere. Hun går på videregående og kommer fra Odessa, Texas. Hun har evnen til å regenerere seg selv umiddelbart etter fysiske skader. Men hun dør hvis noen skyter henne i hodet.

Noah Bennet: Spilles av Jack Coleman. Han er adoptivfaren til Claire Bennet og leder for firmaet Primatech Paper Company. Dette er en dekkoperasjon for en organisasjon som forsker på personer med overnaturlige evner.

Peter Petrelli: Spilles av Milo Ventimiglia. Han er en sykepleier fra New York som kan kopiere andres evner ved å være i nærheten av dem én gang. Han er Claires biologiske onkel.

Nathan Petrelli: Spilles av Adrian Pasdar. Han er Peter Petrellis bror og stiller til kongressvalg. Han kan fly og er Claires biologiske far.

Hiro Nakamura: Spilles av Masi Oka. Han er japansk kontorarbeider og kan manipulere tid og rom.

Isaac Mendes: Spilles av Santiago Cabrera. Han er en dop-avhengig maler fra New York og kan male framtiden.

Matt Parkman: Spilles av Greg Grunberg. Matt er politimann i Los Angeles og kan høre andres tanker, samt sette tanker i hodet til folk.

Niki Sanders: Spilles av Ali Larter. Er en alenemor som bor utenfor Las Vegas sammen med sønnen sin, Micah. Hun jobbet som internettstripper for å betale regningene sine etter at ektemannen forlot henne. Hun har en splittet personlighet og hennes alter ego har overmenneskelig styrke.

D.L. Hawkins: Spilles av Leonard Roberts. Han er Nikis ektemann og Micahs far. Tidligere var han en forbryter som flyktet fra fengselet. Han har evnen til å gå igjennom faste elementer.

Micah Sanders: Spilles av Noah Gray-Cabey. Er sønnen til Niki Sanders og D.L. Hawkins. Han har evnen til å manipulere teknologi.

Mohinder Suresh: Spilles av Sendhil Ramamurthy. Er en indisk genforsker, men har ingen overnaturlige evner.

Gabriel Gray alias Sylar: Spilles av Zachary Quinto. I begynnelsen viste han ikke tegn til evner utenom det vanlige, men han vil gjerne fremstå like spesiell som de andre, og hevder selv at han kan "se hvordan alt fungerer". I tillegg åpner han hodeskallen til andre mennesker som har spesielle evner. På den måten kan han, etter å ha undersøkt hvordan deres hjerne fungerer, "kopierer" disse evnene.

Amerikansk dramaserie 2008
Produsert av: NBC/Universal
Originaltittel: Heroes, season 3
Kveldens episode: The Second Coming
I rollene: Hayden Penettiere, Jack Coleman, Masi Oka, Milo Ventimiglia, Santiago Cabrera, etc.
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden , 23 04 98 41
Publikum bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900


LENKER
  • Les mer