Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 12. april 2003 kl 08.00 Påskemorgen

Ingeborg og Mikkel tilbake igjen

Ingeborg Heldal og Mikkel Gaup leder Påskemorgen. (NRK-foto: Ole Kaland)
Ingeborg Heldal og Mikkel Gaup leder Påskemorgen. (NRK-foto: Ole Kaland)
Ingeborg Heldal og Mikkel Gaup kan også i år ønske velkommen til Påskemorgen fra Tromsø. Det spøker litt for snøborgen i år ettersom det store snøfallet har uteblitt i ishavsbyen. Men programlederne skal være utendørs, og fint skal det bli.

I ti dager skal Ingeborg og Mikkel tilbringe morgenen sammen med de yngste seerne, og selvfølgelig skal det pyntes. Mens "Påskemorgen" første gang handlet om påskeharen, og i fjor om egg, skal programmet i år dreie seg om kyllinger.

Programlederne skal kle seg ut og finne på ablegøyer, og det blir besøk av mange gjester. Røde Kors Hjelpekorps kommer med lavinehund, og Ailo Gaup som er en racer til å gjøre tricks på motorsykkelen, dukker også opp. Gaup er freestyle motorcrosskjører og hevder seg sterkt både nasjonalt og internasjonalt. I tillegg kommer Julia Boracco fra filmen "Ulvesommer", en detektiv, et helt trommekorps, dansere, akrobater, en stuntmann og mange flere.

Som alltid kan programlederne by på masse forskjellige filmer, blant annet Mummitrollet, Franklin og Lokomotivet Thomas, og for de litt større blir det gjensyn med brødrene Dal og spektralstenene og en ny spennende serie om detektiven Nansy Drev. Dette er en selvlaget serie fritt etter de opprinnelige bøkene med Ingeborg, Mikkel og Annikken Theodorsen i hovedrollene.

Med andre ord mye å glede seg til for morgenfriske og påskeglade hele påsken i gjennom.

Hvis du ønsker å levere ditt bidrag til samlingen av påskekyllinger, kan dette sendes til: Påskemorgen, NRK Troms, 9291 Tromsø.

NRK Program Riks Tromsø
Egenprodusert barneunderholdning
Programledere: Ingeborg Heldal og Mikkel Gaup
Prosjektleder: Christin Thobroe
Pressekontakt: , 23 04 99 18/90 18 36 10