Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 25. mars 2005 kl 20.25 Beat for beat - tone for tone

Kavalkade fra fjoråret


Beat for beat med Ivar Dyrhaug og hans faste pianister sa takk for seg før jul, men i kveld er de tilbake i en kavalkade med det beste fra fjoråret. Med flust av flotte øyeblikk å ta av blir det en time med tilbakeblikk, sangmoro og supre artister.

Seerne kan glede seg til en festkveld med alle de beste opptredenene fra høstens 13 programmer. Over 50 artister var innom Ivar Dyrhaug i løpet av programmene, og redaksjonen har plukket ut sine favorittøyeblikk. Det har ikke vært lett, så vi kan love at det blir gjensyn med over halvparten av deltakerne fra høsten 2004.

I snitt fulgte hele 937.000 seere de 13 programmene sist høst. Det levner ingen tvil om at musikk-konkurransen er svært populær blant NRKs seere, og mange har nok ventet i spenning på om det blir gjensyn med Ivar Dyrhaug, Gisle Børge Styve og Trond Nagell-Dahl.

Noen av artistene det blir gjensyn med i kveld er Jannike Kruse, Bård Steine, Kvinner på randen, Cheezy Keys, Are og Odin, Rune Nilson, Elisabeth Andreassen, Odd René Andersen, Olav Stedje, Tor Endresen, Espen Grjotheim, Marianne Furevold, Bjarte Hjelmeland, Jostein Hasselgård, Rein Alexander, Jorun Erdal, Trond-Viggo Torgersen og enda noen flere i tillegg til det faste bandet, pianistene og Ivar.


Egenprodusert musikkprogram fra NRK Underholdning
Programleder: Ivar Dyrhaug
Pianister: Gisle Børge Styve og Trond Nagell-Dahl
Prosjektleder: Kerstin Asplund
Pressekontakt: Sabine Skarstad, tlf 23 04 99 18/90 18 36 10,


LENKER
  • Les mer