Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 30. august 2000 kl 20.00 Vi er Vål'enga

Vi er Vål\'enga (ttv)

NRK1 onsdag 30. august kl 20.00
Vi er Vål\'enga (6:8)

Skolestart

Sommerferien er over, og Daniel, Yassir, Kris, Jonas og Mads er klare for et nytt år på skolebenken. Nå er det videregående som står for tur, og guttene møter spent opp på ulike skoler i byen. Har de valgt rett, og klarer de å tilpasse seg det nye miljøet?

Nå må guttene begynne å tenke seriøst over hva de ønsker å bli. Før sommerferien drømte flere av dem om proffspill for sine yndlingsklubber. Tror de fortsatt på en proffkarriere, eller har foreldrene klart å plante litt mer realisme inn i fremtidsplanene deres?

I tillegg til skolestart er fotballsesongen i gang igjen. Stemningen i laget er god etter den fine innsatsen i Norway Cup. Nå spørs det om de klarer å vinne kamper i serien også.

Vårens konflikter med trenerne ser ut til å være glemt. Hans Wilhelm er fortsatt med og har fått med seg Terje som ekstratrener. De to trenerne er imidlertid ikke helt enige i hvordan valget av tillitsmenn skal gjennomføres.

Virkelighetsdrama
Fotballklubben Vålerenga er en eksotisk fargeklatt i norsk idrett. I denne klubben finner vi bokstavelig talt all verdens motsetninger.

Vi følger fem 16 år gamle gutter i tykt og tynt på fotballbanen, hjemme, på skolen og blant kameratene i gata.

De fem guttene spiller seg selv, og kamera har fulgt dem overalt. Situasjoner, reaksjoner, samtaler, trening og alt annet er \"live\" og skjedde akkurat slik vi får se det. Med andre ord et ekte virkelighetsdrama.

NRK1 onsdag kl 20.00
Tidligere sendt 10.2.

En samarbeidsproduksjon mellom NRK og Rubicon TV.
Prosjektleder: Ivar Ragne Jenssen
Pressekontakt: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18 (sabine.hammari@nrk.no)