Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 26. juni 2003 kl 20.10 Nigellas kjøkken: For hele familien

Mat som trøster

Nigella Lawson lager mat som
Nigella Lawson lager mat som "trøster". (Foto: Channel 4)
I kveldens program tar Nigella Lawson for seg mat som "trøster", det vil si mat fra barndommen som våre foreldre lagde, og som for alltid vil ha en plass i våre hjerter.

Nigella elsker å lage mat sammen med sine barn. En av favorittene er grønnsaksboller, som også er en ypperlig måte å få barn til å spise grønnsaker på. Hun serverer også biff med bernais som var en av hennes mors favoritter.

I tillegg frister Nigella oss med blant annet kylling med pasta og to herlige desserter.

Om Nigella Lawson
Nigella er 42 år gammel, bor i London, er enke og har to barn. Hun er en profilert journalist og har stor suksess som matskribent og programleder for sitt eget matprogram "Nigella Bites", som er blitt enormt populært for Channel 4s seere.

Nigella har hatt matspalte i mange av Englands og USAs største aviser. Hun har blant annet skrevet for matspalten i Vogue og laget restaurantspalten i The Spectator.

Hennes første bok, "How to Eat", dannet i 1998 grunnlaget for "Nigella Bites", og i 2001 kom boken med samme tittel som tv-serien. Nigella har skrevet nok en bok, "How to Be a Domestic Goddess", som ble utgitt i 2000.

Innkjøpt matprogram
Britisk prod. - Channel 4
Original tittel: Nigella Bites
Programleder Nigella Lawson
Pressekontakt: Anna-Marie Normann, tlf. 23 04 78 53/907 75 758


LENKER
  • Oppskrifter