Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 lørdag 26. juni 2010 kl 20.45 Millionær i forkledning

Forkledd som serveringsdame

Molly Shattuck er viden kjent i USA som cheerleader og forretningskvinne. Nå stiller hun opp for de fattige i Pennsylvania. (Foto: RDF )
Molly Shattuck er viden kjent i USA som cheerleader og forretningskvinne. Nå stiller hun opp for de fattige i Pennsylvania. (Foto: RDF )
Selv om hun er mor til fem barn og travelt opptatt med sin egen karriere, drar Molly Shattuck til gruveområdene i Pennsylvania for å dele av sin rikdom.

Molly tar med seg sin mor, og fordi Molly er en viden kjent cheerleader over hele USA, må hun kle seg ut slik at hun ikke blir gjenkjent.

Her jobber hun som serveringsdame i Schuylkill County sammen med andre nederst på rangstigen. Etter et visst antall dager, finner hun ut hvem hun vil hjelpe.


Om serien
I hver episode møter du en ekte millionær utkledd som en tilfeldig person. Vedkommende menger seg med folk i et fattig miljø for å finne ut hvem som skal få tusenvis av dollar til å forbedre livet sitt. Millionærene forlater sine familier og komfortable boliger, lever på et minimalt budsjett i kummerlige kår og jobber gratis. De som filmer, utgir seg for å lage en dokumentar og etter en uke, avslører millionæren seg og gir bort den store gaven.

Serien håper publikum blir engasjert i viktige sosiale spørsmål, og fremhever det prisverdige ved frivillig arbeid. Så er det og et vesentlig poeng at de ressurssvake personene som er med, får det bedre,- og at det påvirker millionærene selv på et eller annet vis..

Programmet er sendt tidligere.

Amerikansk dokumentarserie fra 2009
Originaltittel: The Secret Millionaire USA
Rdf, international
Pressekontakt: Sidsel Mundal 414 52 326 / 23 04 92 82
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900 info@nrk.no