Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 tirsdag 4. januar 2011 kl 22.20 Pitch

Overvåket av NRK


I den nye nettserien "Pitch" på P3.no møter vi to ansatte som har fått i oppgave å lage et nytt humorshow for TV. Mens de holder på overvåker statskanalen hvert steg i prosessen. Lykkes de to med å utvikle noe sjefene vil like?

Det er P3-programlederen Kristine Riis og tilkallingsvikaren Marit Støre Valeur som har fått i oppgave å pitche en mer eller mindre magisk idé til sjefene sine hver eneste uke. Samtidig har NRK satt opp kameraer på kontoret til jentene for å overvåke arbeidet deres. Formålet er å bli bedre på interne arbeidsprosesser.

Underveis i arbeidet, får jentene et innblikk i en hard mediebransje."Pitch" handler om humor, networking, image og usikkerhet i en bransje der de involverte er mer ute etter å ta hverandre enn å samarbeide. Dette er en fiktiv serie om miljøet i P3, som ligger så tett opp til virkeligheten at selv de involverte har problemer med å skille det virkelige fra det oppdiktede.

I serien møter vi blant andre tv-sjef i UNG/P3, Jo Raknes, som også spiller tv-sjef i serien. I tillegg spiller Steinar Sagen, Else Kåss Furuseth, Gustav Nilsen og Siri Kristiansen selvfølgelig seg selv.


Egenproduksjon 2010
Pressekontakt: Nathalie Sprus , tlf 90942708
TV-seere kan henvende seg til Publikumsservice, info@nrk.no / 815 65 900