Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 22. mars 2011 kl 20.15 Kjærlighetshagen

Takknemlig for livet


Rune og Kristin fra Steinberg skulle gifte seg da Rune ble alvorlig skadet i en motorulykke og ble liggende lenge i koma. Kristin sviktet ikke, og for dette ønsker Rune å gi sin kjære en kjærlighetshage.

Rune Simensen ble så hardt skadet i motorsykkelulykken at legene tvilte på om han kunne klare å bevege seg uten rullestol. Men Rune bestemte seg for at han skulle kunne gå opp kirkegulvet på egen hånd når han giftet seg. Med støtte og hjelp fra sin kjære Kristin klarte han å trene seg opp, slik at han faktisk sto på egne ben under vielsen.

Nå vil Rune overraske sin kjære kone med en ny hage som takk for all den støtten og kjærligheten hun har gitt ham. Programleder Phung Hang tar med seg gartnerteamet Yvonne og Steven for å hjelpe Rune.

Hagen i Steinberg består stort sett av en flat gressplen, og den vil Steven og Yvonne forsøke å gjøre litt mer spennende. Siden Rune fortsatt er preget av ulykken, vil de lage en lettstelt hage med lite vedlikehold. Blikkfanget i hagen skal bli en stor fontene omkranset av spennende vannplanter.

Om programserien
Utover våren følger vi ni par som av ulike grunner ønsker å overraske sin kjære med en vakker hage i gave. Programleder Phung Hang (kjent fra NRK Super) og gartnerteamet tar utfordringen på strak arm, og resultatet er rørende historier og nyttige hagetips.

Yvonne Dengin kjenner nok mange igjen fra "Forandring fryder i hagen" med Hilde Hummelvoll, og hun har også skrevet flere hagebøker.

Norsk hageprogram 2011
Produsert av: Storyteller
Produsent: Rune Obrestad
Pressekontakt: Sidsel Linden , tlf. 23 04 98 41/909 55 364
TV-seere bes kontakte: Publikumsservice, tlf 815 65 900