Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 1. mai 2004 kl 19.55 Hvilket liv!

Halloween hos Harpers

Det er Halloween, og Susan (Zoë Wanamaker) gjør det meste ut av det. Her har hun fått Ben (Robert Lindsay) til å prøve sitt Halloween-kostyme (Foto: BBC)
Det er Halloween, og Susan (Zoë Wanamaker) gjør det meste ut av det. Her har hun fått Ben (Robert Lindsay) til å prøve sitt Halloween-kostyme (Foto: BBC)
Det er Halloween, og Susan går inn for en skikkelig feiring, mens Ben er mer lunken. Susan pynter huset med gresskar, edderkopper og skjeletter, og siden alle barna er ute, forlanger hun at Ben viser et minimum av interesse.

Susan kler seg ut som en heks, men Ben nekter å iføre seg kostymet hun har leid til ham. Det ringer på døren, og Ben åpner for de første "trick or treat"-gjestene. Han er imidlertid sur og grinete som vanlig og får et egg kastet på seg som belønning.

De neste som ringer på, er Mr. Green og sønnen Timmy. Susan har invitert dem over for å se "heksehulen" hennes. Men Timmy er ikke det minste imponert over Susans anstrengelser, og Ben bestemmer seg for å skremme gutten ordentlig – noe han lykkes med.

Etter hvert dukker flere skumle skikkelser opp. Roger er kledd som et spøkelse og Abi som et stykke ost. Hun er redd for å bli spist av de desperate barna utenfor. Ben tar seg sammen og gir barna sjokolade, men de små svina liker ikke appelsinkrem som sjokoladene er fylt med, og egg er belønningen nå som før. Halloween-kvelden blir bare verre og verre…

Om serien
I denne britiske situasjonskomedien, produsert av BBC, møter vi familien Harper: mor, far og tre barn – kort sagt en helt vanlig familie. Men deres familie virker likevel som en psykologisk geriljakrig…

Ben Harper er tannlege, og mener fra tid til annen at det å leve i en moderne familie er like morsomt som å trekke ut tenner på folk. Med en rappkjeftet kone, Susan, og tenåringene Nick og Janey, samt "attpåklatten" Michael i huset, står prøvelsene i kø hos Harpers. Og det er ikke fritt for at problemene forplanter seg til tannlegekontoret.

I denne serien har datteren Janey flyttet hjemmefra, og datteren til Bens fetter, Abi, har flyttet inn i det harperske hjem.

Britisk situasjonskomedie, serie 4
Originaltittel: "My Family"
Episodetittel: "Friday The 31ST"
I rollene: Robert Lindsay (Ben), Zoë Wanamaker (Susan), Kris Marshall (Nick), Siobhan Hayes (Abi), Gabriel Thomson (Michael)
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83


LENKER
  • Hjemmeside