Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 lørdag 5. juni 1999 kl 23.25 Rotteracet

Rotteracet (t)


NRK2 fredag 4. juni kl 23.25
Rotteracet (1:13)

Komiserie om karrierejegere

Matt Peyser er en idealistisk ung mann med store ambisjoner. Han har satt seg som mål å stige raskest mulig i gradene i firmaet Upton Webber, der han er den sist ansatte. Men først må han lære kontorets uskrevne regler å kjenne.
Fred Savage, kjent fra serien \"Våre beste år\", spiller hovedrollen i denne amerikanske komiserien om en ung mann som er fast bestemt på gjøre karriere - på sin måte. Idealistiske Matt Peyser er overbevist om at dersom han bare arbeider hardt og kan vise til gode resultater, vil firmaet belønne ham med avansement. Han har ikke noe til overs for \"stil framfor innhold\" -metoden som en snarvei til topps, slik en del av toppsjefene i dette multinasjonale selskapet opplagt har en svakhet for.
Overgangen fra student til ansatt blir et veiskille i livet også for nyutdannede Matt Peyser. Han har nettopp gjennomført et glimrende jobbintervju, men får vite at han er ansatt på en annen søkers papirer. Det betyr ingenting, mener hans amoralske sjef, Tim Deale (Maurice Godin), som er mer opptatt av Matts ferdigheter med golfkølla. Matts nye kolleger tar godt imot ham og får han til å føle seg som hjemme - bokstavelig talt. I kveldens episode er det velkomstparty for Matt.

NRK2 fredag kl 24.05
Tidligere sendt 19.8.1998

Bilder (via Scanpix/Internett)
1. Nyansatte Matt Peyser (Fred Savage) ønsker å klatre raskest mulig til topps i karrierestigen hos Upton Webber.

2. Matt Peyser (Fred Savage) er ung og ambisiøs.

3. Matt Peyser (Fred Savage) blir godt mottatt av sine nye kolleger. Bak fra venstre: Evelyn Smalley (Yvette Freeman), sjefen Tim Deale (Maurice Godin), Hal (Sarah Knowlton) og Abby (Arden Myrin).
Originaltittel: Working

Amerikansk komiserie
Av: Michael Davidoff og Bill Rosenthal
Regi: James Widdoes og Andrew Tsao
I rollene: Fred Savage, Maurice Godin, Sarah Knowlton, Arden Myrin, Yvette Freeman, Steve Hytner m.fl.
Pressekontakt: Anne- Marie Astad, tlf 23 04 98 41