Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 3. november 2003 kl 22.30 Store Studio

Per Heimly og søta bror i "Store Studio"

Anne Lindmo og Per Sundnes får i kveld besøk Josè Gonzàlez. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Anne Lindmo og Per Sundnes får i kveld besøk Josè Gonzàlez. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
For mange er Per Heimly mest kjent for at han ikke ble invitert i bryllupet til Märta og Ari. I kveld er han invitert til "Store Studio". Anne Lindmo og Per Sundnes får også besøk av Sveriges nye popyndling Josè Gonzàlez.

Fotografen Per Heimly er også kjent for at han solgte bilder av eksvennen Ari Behn til Se og Hør. Men er det noen som har fått med seg hva den mannen ellers driver med? Han lager musikkvideoer, spektakulære motebilder, og er personen bak det internasjonalt anerkjente motebladet "Fjords".

Programleder Anne Lindmo og Per Sundnes har invitert Per Heimly til "Store Studio" for å finne ut hvorfor det alltid blir så mye bråk rundt ham.

Søta bror
Med sin flotte gutteromspop har 25 år gamle Josè Gonzàlez tatt Sverige med storm. Med sine mørke tekster og et virtuost gitarspill gjester han Store Studio i kveld, samme dag som debutplaten hans kommer ut i Norge.

Programleder Anne Lindmo og Per Sundnes får selvsagt også andre favorittgjester på besøk, men hvem som kommer er foreløpig ikke avklart.

Om "Store Studio"
Programserien "Store Studio" er NRK Kulturs talkshow. Hver uke inviterer redaksjonen aktuelle stjernegjester fra kultur- og underholdningslivet som de har lyst til å snakke med - og et band som spiller noe folk fortjener å høre mer av.

Også i høst vil "Store Studio" sendes på P2. Når tv-sendingen slutter, tar radio over. Her får Anne og Per enda bedre tid til å snakke med gjestene. I tillegg til mer utfyllende betroelser, blir det plass til mer musikk.


NRK Kultur - egenprodusert magasin
Programleder: Anne Lindmo og Per Sundnes
Prosjektleder: Ales Ree
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18/ 98 48 02 78


LENKER
  • Les mer