Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 16. juli 2009 kl 22.15 Partydronninger

På tur til Sveits

Pensjonatskolepikene konkurrerer om tre jobber ved et skisted i Sveits.
Pensjonatskolepikene konkurrerer om tre jobber ved et skisted i Sveits.
I en spennende utvikling i serien, får pensjonatskolejentene mulighet til å konkurrere om jobber ved et skisted i Verbier, Sveits. Kampen blir hard.

Rekrutteringsfirmaet Cleone Stenhouse ankommer Eggleston Hall for å verve nytt blod til et sveitsisk chalet. De tilbyr kun tre jobber, så det blir en hard kamp for å få muligheten til å tilbringe tid i fasjonable Verbier. Alle jentene må lære å re senger, vaske og lage mat i høyden for å forberede seg til intervjurunden.

De utvalgte
De tre jentene som vinner konkurransen om jobbene forstår raskt at de har en tøff oppgave foran seg, men likevel tar de seg tid til litt "after ski"-aktiviteter. I mellomtiden får taperne bryne seg på tøffe arbeidsoppgaver på Eggleston. De blir belønnet med en stille og rolig tur på puben, men klarer ikke å motstå fristelsene fra nærliggende nattklubber og lokale menn… Og i kveld som tidligere må en av jentene pakke og reise hjem.

Om serien
Et voksende problem i Storbritannia er ungjenter som er helt ute av kontroll. De er svært promiskuøse, de drikker seg sanseløse og slåss som villkatter. Eggleston Hall pensjonatskole for piker har satt seg som mål å temme disse ville jentene.

Åtte "håpløse" jenter, iført pinetrange bukser, utringede topper og høye heler ankommer Eggleston Hall for et femukers intensivkurs. Lærerne ser raskt at de står overfor en nærmest umulig oppgave.

Hver episode i denne realityserien følger en uke i jentenes opphold på pensjonatskolen.

Britisk realityserie (2008)
Originaltittel: Ladette to Lady 2
Produsert av: ITV
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden 23 04 98 41
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900 info@nrk.no