Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 onsdag 18. juni 2003 kl 23.25 Våre små hemmeligheter

Kjærlighetens irrganger

Will (Joel Edgerton) befinner seg mellom det krigende paret Miranda (Abie Tucker) og Richie (Spencer McLaren). Bak i bildet Evan (Samuel Johnson) (Foto: Southern Star)
Will (Joel Edgerton) befinner seg mellom det krigende paret Miranda (Abie Tucker) og Richie (Spencer McLaren). Bak i bildet Evan (Samuel Johnson) (Foto: Southern Star)
Richie må ta konsekvensene etter det seksuelle møtet med Brad. Miranda nekter ham å flytte ut av leiligheten, men vil samtidig ikke snakke med ham. Stemningen mellom dem blir mer og mer fiendtlig, og Will står midt mellom det krigerske paret.

Miranda kaster seg ut i prøvene til "Måken", og utvikler et nært forhold til instruktøren. Will, på sin side, finner trøst hos Sam. Hun er det han trenger aller mest nå. Kelly arbeider deltid på Fu Bar, men når hun prøver å gjøre inntrykk på Simon, går det helt galt igjen.

Alex og Evans spesielle rusopplevelse blir mer intens. Alex har romantiske fantasier om Evan, mens Evan blir overmannet av seksuelle fantasier om Alex. De oppfører seg imidlertid både høflig og fjernt overfor hverandre. Kelly merker spenningen, og arrangerer et husmøte.

Møtet ender i en eksplosjon. Evan blir full og tar med seg en annen kvinne hjem. Alex og Evans forhold henger i en tynn tråd.

Om serien
Komedie og dramatikk går hånd i hånd i denne dramaserien som har vakt enorm interesse innenfor et vidt aldersspekter i produksjonslandet Australia. Vi møter en gjeng i tjueårene som bor i samme leiegård et sted i Melbourne. Deres liv dreier seg for det meste om kjærlighet, sex, vennskap og suksess.

Evan og Alex deler leilighet. Evan vil gjerne være forfatter, men har foreløpig ikke lykkes, og bruker mye av tiden på å sjekke damer. Alex gjør det ganske bra som lege, men hun har ingen suksess på kjærlighetsfronten. Inn i deres liv kommer Kelly, en sjarmerende, godhjertet jente som flytter inn på et ledig rom i leiligheten.

I en annen leilighet bor kjæresteparet Richie og Miranda, begge skuespillere. Miranda har store ambisjoner, men dårlig selvtillit. Richie står på terskelen til det store gjennombruddet. De deler leilighet med Will, som fremdeles tenker på sin eks, Leah.

Gabrielle og Jason bor ovenpå. Han og Gabrielle skal gifte seg, men utgangspunktet er dårlig. Gabrielle og Alex har vært bestevenninner siden de var åtte år gamle.

Australsk dramaserie
Originaltittel: "The Secret Life of Us"
Produksjon: Southern Star
I rollene: Samuel Johnson (Evan), Claudia Karvan (Alex), Deborah Mailman (Kelly), Abie Tucker (Miranda), Spencer McLaren (Richie), Joel Edgerton (Will), Sibylla Budd (Gabrielle), Damian de Montemas (Jason), David Tredinnick (Simon)
Regi: Cate Shortland, Stuart McDonald, Kate Dennis, Daniel Nettheim
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83