Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 12. juli 2003 kl 19.40 Hvilket liv!

Michael forelsker seg

Michael har forelsket seg i den bråmodne klassekameraten Becky (Foto: BBC)
Michael har forelsket seg i den bråmodne klassekameraten Becky (Foto: BBC)
Susan blir svært bekymret når hun oppdager at yngstesønnen Michael har forelsket seg i Becky, en klassekamerat Susan mener er "lett på tråden". Ektemannen Ben ser ikke på dette som noe problem i det hele tatt.

Begge foreldrene blir imidlertid urolige når Michael kommer hjem med noe som ligner et sugemerke. Nå er det på tide med en samtale mellom far og sønn. Det mener i hvert fall Susan. Men etter å ha tenkt seg om, og kommet til den erkjennelsen at de står i fare for å bli slik deres egne foreldre var, ser Susan og Ben på situasjonen i et mye mer avslappet lys.

Om serien
I denne britiske situasjonskomedien, produsert av BBC, møter vi familien Harper: mor, far og tre barn – kort sagt en helt vanlig familie. Men deres tilværelse virker likevel som en psykologisk geriljakrig…

Ben Harper er tannlege, og mener fra tid til annen at det å leve i en moderne familie er like morsomt som å trekke ut tenner på folk. Med en rappkjeftet kone, Susan, og tenåringene Nick og Janey, samt "attpåklatten" Michael, står prøvelsene i kø hjemme hos Harpers. Og det er ikke fritt for at problemene også forplanter seg til tannlegekontoret.

Serien gikk på NRK1 også i fjor sommer, og fortsetter nå med nye episoder.

Britisk situasjonskomedie, serie 3
Originaltittel: "My Family"
I rollene: Robert Lindsay (Ben), Zoë Wanamaker (Susan), Kris Marshall (Nick), Daniela Denby-Ashe (Janey) og Gabriel Thomson (Michael)
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83