Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 onsdag 15. juni 2011 kl 21.30 Film: Elektra

Jennifer Garner som superheltinne


Jennifer Garner spiller sterk, sexy tegneserieheltinne i filmen "Elektra". Med sin dødelige kombinasjon av skjønnhet og styrke tar hun opp kampen i det endelige oppgjøret mellom det gode og det onde.

Superheltinnen Elektra, kjent fra tegneserien "Daredevil", har her fått sin egen film å boltre seg i. Vi møter henne etter at hun har bygd seg opp etter tilsynelatende dødelige skader. Nå har hun brutt alle bånd med verden, og lever bare for sitt neste oppdrag. Men så skjer noe uventet som tvinger livet hennes i en ny retning.

Til forskjell fra mange tegneseriehelter er ikke Elektra i besittelse av superkrefter. I stedet sørger hun for å få maksimalt ut av sine utrolige fysiske egenskaper og kampsportferdigheter. I tillegg har hun evnen til å se inn i fremtiden,

Mye omtalt kyssescene
I rollen som Typhoid møter vi den norsk-filippinske skuespilleren Natassia Malthe, som gjorde seg bemerket ved å kysse Jennifer Garner i en mye omtalt scene i filmen.

Andre nøkkelpersoner i handlingen er den blinde kampsportmesteren Stick, samt en far og hans datter, Mark og Aby Miller. De er på flukt fra et mektig, morderisk forbrytersyndikat kalt Hånden.

Fant hovedrolle og ektemann
Jennifer Garner, mest kjent som CIA-agent i tv-serien "Alias" gjorde en kort opptreden som Elektra i filmen "Daredevil" mot Ben Affleck i 2002. Resultatet var at hun fikk gjenta rollen i en egen film om den hardtslående heltinnen – samt at hun tre år seinere giftet seg med samme Affleck.

Filmen er sendt tidligere

Amerikansk actioneventyr fra 2005
Originaltittel: Elektra
Regi: Rob Bowman
I rollene: Jennifer Garner, Terence Stamp, Goran Visnjic, Will Yun Lee, Cary-Hiroyuki Tagawa, Natassia Malthe m.fl.
Kontaktadresse for presse: presse@nrk.no, tlf 414 28 800
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900