Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 10. januar 2001 kl 22.30 Åpen post

Åpen post (ttv)

NRK1 onsdag 10. januar kl 22.30
Åpen Post (1:9) Nypremiere!

Bård og Harald er tilbake!

I kveld er det klart for gjensyn med Bård Tufte Johansen og Harald Eia i aktualitetsprogrammet \"Åpen post\". Ni onsdager fremover kan vi følge de to programlederne, som nærmest har revolusjonert norsk humor etter at de fant hverandre i \"U\" i 1992.

Siden den spede starten i -92 er det blitt mye moro på de to parhestene. De har spilt inn 23 programmer av \"Lille Lørdag\", og 49 programmer av \"Åpen post\", før de nå går i gang med de ni nye episodene.

Samkjørte
Etter å ha delt kontor i over åtte år har det utviklet seg en helt spesiell kjemi mellom Bård Tufte Johansen og Harald Eia. Det skulle også bare mangle! Noe av grunnen til at de er blitt så populære blant det humorelskende publikum, er måten de utfyller hverandre på.

- Vi er veldig samkjørte, sier Harald som kan Ketil Moslet-tekstene like godt som Bård. Som regel er det Harald som får rollen som den dumme, mens Bård spiller klok.

Små forandringer
Helt siden det første \"Lille Lørdag\" -programmet har Bård og Harald vært de store innen norsk humor på fjernsyn, og deres produksjoner har fått kultstatus. Når de nå er tilbake med \"Åpen post\", fortsetter de i samme leia som før med bare små forandringer.

Blant annet kommer de ikke til å satse på gjester i hvert program. Besøk får Bård og Harald bare dersom de finner de riktige personene. For øvrig klarer de seg like godt uten innblanding fra andre!

Husbandet er borte fra studio. I stedet kommer Sara, som er halvt svensk og halvt indisk. Hun er DJ og skal spille funk, jazz, soul og hiphop for seerne.

Det er også gjort plass til spesielle poster, i hvert fall i noen av programmene. I løpet av sesongen møter Bård og Harald kjendiser til lunsj, og de har laget sin egen versjon av \"Sommerøya\", der tilholdsstedet er familien Eias sommerhytte.

I tillegg har Bård og Harald fått sin egen reporter som har i oppdrag å få med seg de evenementer av betydning som skjer rundt i vårt langstrakte land. Det eneste problemet til reporter Tom Arild Heggem er hans kroniske stamming...

NRK1 onsdag kl 22.30

Egenproduksjon fra Underholdningsavdelingen
Programledere: Bård Tufte Johansen og Harald Eia
Prosjektleder: Lars Hognestad, (lars.hognestad@nrk.no)
Hjemmeside: http://www3.nrk.no/magasin/underholdning/programmer/apen_post/
Pressekontakt: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18, (sabine.hammari@nrk.no)