Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 15. februar 2000 kl 17.00 Ettermiddags-tv

Ettermiddags tv

NRK1 tirsdag 15. februar kl 17.00
Ettermiddags-TV

Gode navn i Ettermiddags-TV denne uken

Barnebokforfatteren Anne Cath Vestly fyller 80 år tirsdag den 15. februar. I Ettermiddags-tv får vi se video fra mottakelsen i Nationaltheatret, og i studio hos programleder Andreas Lunnan kommer Anne Caths sønn Jo og røper familiehistorier fra barndommen. Forfatteren selv kommer til Da Capo senere samme kveld.

Hva nå, Jahn Teigen? Han er utfordrer til Norsktopplista denne uken, men hva går dagene ellers med til? Kanskje får vi svaret på tirsdag når han besøker Ettermiddags-TV.

Eline Amundsen Aasheim er en eventyrlysten 10- åring som har vært på ridetur i Mongolia. Hvordan det var viser hun med bilder og fortelling når hun kommer til NRK - det også på tirsdag.

Onsdagens sending har også mye spennende å by på. Ine Wigernæs har vi møtt i langrennsporet i vinter igjen, mens doktorgraden hennes på \"Rehabilitering\" får vi vite mer om denne ettermiddagen.

Hører dansebandene med i det gode musikkselskap? En forkjemper og en kritiker diskuterer og Septimus spiller med dansebanddronningen Jenny Jensen som vokalist. Jenny var med i Ettermiddags-TV i fjor høst, men da som kosmetolog og levende opptatt av sunnhet og velvære.

Torsdag blir det også musikk i studio når Geirr Lystrup kommer med sin gitar. Vet du forresten hvordan du kan få stipend til å videreutvikle håndverksfaget ditt i andre land? I vår serie om sjeldne yrker møter vi en ung parykkmaker som har svaret.

NRK1 tirsdag kl 17.00

Billedtekst
Andreas Lunnan leder Ettermiddags-TV denne uken. (NRK-foto: Ole Kaland)

Egenprodusert underholdningsprogram
Programleder: Andreas Lunnan

Pressekontakt: Anne Bekkevold, 23048956