Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 12. januar 2007 kl 19.55 Beat for beat

Ny runde med Beat for beat

Hans Petter Moen, Kari Svendsen, Tora Augstad og Lars Klevstrand utgjør sesongens to første lag. Programleder er som alltid Ivar Dyrhaug. (Foto: Erik Dyrhaug)
Hans Petter Moen, Kari Svendsen, Tora Augstad og Lars Klevstrand utgjør sesongens to første lag. Programleder er som alltid Ivar Dyrhaug. (Foto: Erik Dyrhaug)
I kveld er det nok en gang klart for musikalsk lek, sang, noter og unoter.
Tora Augstad og Lars Klevstrand utgjør det ene laget, mens Kari Svendsen og Hans Petter Moen er på det andre. Gisle Børge Styve og Trond Nagell legger an tonen, mens Ivar Dyrhaug i kjent stil dirigerer det hele.


Det blir garantert visesang og muntre melodier når to av Norges fremste trubadurer, Lars Klevstrand og Kari Svendsen møtes til dyst i kveld.

Komponist og visesanger Lars Klevstrand har siden 1968 vært en viktig profil i norsk visemiljø og har i løpet av årene mottatt to Spellemannpriser og en Prøysenpris. Lars sitter dessuten på mange års oppsamlet kunnskap om sentrale norske - og svenske visediktere, men kan også skilte med solid kunnskap om både søramerikanske og franske viser.

En av våre mest folkekjære artister, Kari Svendsen, kan trygt sies å spille på flere strenger. Hun er både vokalist, gitarist og banjospiller. At hun i tillegg har sjarm og et smittende humør gjør henne bare enda bedre!

Til vanlig opptrer Kari og Lars i tospann: de leder den ukentlige visesangkvelden på Josefines vertshus i Oslo. Men i kveld er de to parhestene altså på hvert sitt lag.

Lars Klevstrand stiller nemlig med skuespiller Tora Augstad, den eneste i landet med hovedfag i kabaretsang (!), mens Kari Svendsen på sitt lag har fått med seg Hans Petter Moen som noen kanskje kjenner fra gruppen Cheezy Keys.

Egenprodusert musikkprogram fra NRK Underholdning
Programleder: Ivar Dyrhaug
Prosjektleder: Kerstin Asplund
Pressekontakt:Marianne Vinje , tlf 23 04 99 18/988 588 80
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900
info@nrk.no
LENKER
  • Les mer