Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 11. oktober 2002 kl 19.55 Beat for beat - tone for tone

Revy møter komikk

Frank Øren, Finn Evensen, Dagrun Anholt og Christian Bastiansen konkurrerer hos Ivar Dyrhaug i kveld. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Frank Øren, Finn Evensen, Dagrun Anholt og Christian Bastiansen konkurrerer hos Ivar Dyrhaug i kveld. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Det er duket for komikk i ”Beat for beat” i kveld når to av medlemmene i Bjelleklang, Finn Evensen og Frank Øren, møter to revydamer fra Vestfoldrevyen ”Hoys i høna”, Dagrun Anholt og Christin Bastiansen.

Bjelleklang har holdt det gående siden 1986, og deres første album kom i –91. Etter hvert er det blitt åtte album, som alt i alt har solgt 320.000 eksemplarer. Finn Evensen startet sin musikalske løpebane på Veitvet musikkskole i 5-årsalderen – på blokkfløyte. Nå trakterer han et utall instrumenter som for eksempel gitar, charango, piano, elbass, alle slags fløyter og trekkspill. Han er også en av Bjelleklangs stiftere, og er gruppens tekstforfatter og prosjektmaker. Han har også hovedvokal på noen av de mest kjente sangene som blant annet ”Kiss” og ”Kort ved øra”.

Med seg på sitt lag har han bandkompis Frank Øren, som lærte å spille gitar av sin bestemor i Mo i Rana. Han var også aktivt medlem i Lørenskog 2. skolekorps. Frank er hovedvokalist i Bjelleklang og har en sterk tilstedeværelse på scenen. I tillegg er han en energisk utøver på tamburin, ristofon, saks og andre rytmeinstrumenter.

Sterke konkurrenter
De to herrenes konkurrenter er to unge damer som heter Dagrun Anholt og Christin Bastiansen. De er medlemmer av en amatørgruppe fra Tønsberg som kjører revy hver sommer. I hele fjor sommer spilte de revy på bondelandet i Vestfold; oppsetningen het ”Hoys i høna” og er en av de mest populære sommerrevyene i landet. Anholt er amatør, mens Bastiansen er utdannet ved musikk-konservatoriet i Kristiansand på sang.

NRK Underholdning
Egenprodusert musikk-konkurranse
Programleder: Ivar Dyrhaug
Prosjektleder: Kerstin Asplund
Pressekontakt: Sabine Hammari, 23 0 499 18/90 18 36 10