Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 5. april 2003 kl 23.25 Nattkino: Nattkino: Jakta

Kjærlighet og sex på landsbygda

Sarah Campbell (Amanda Holden) er tiltrukket av den arrogante kvinnebedåreren Sir Hugh Whitton (Adrian Lukis). (Foto: Carlton International)
Sarah Campbell (Amanda Holden) er tiltrukket av den arrogante kvinnebedåreren Sir Hugh Whitton (Adrian Lukis). (Foto: Carlton International)
Sarah og Rob Campbell flytter fra byen til et idyllisk hus på landet i håp om å finne igjen romantikken i ekteskapet. Men lederen for det lokale jaktlaget og stedets lord hindrer ekteparet i å finne den roen de trenger.

Lorden, Sir Hugh Whitton, er en attraktiv og arrogant kvinnebedårer. Han er gift med lady Patricia, men har et forhold på si med Fiona Mackie.

Til å begynne med kommer ikke Sarah og Whitton særlig godt overrens. Sarah er motstander av jakt, og nekter Whittons lag å krysse Campbell-ekteparets landområde.

Rob synes Sarah er urimelig, noe som fører til ytterligere spenning i ekteskapet. Verre er det at Sarah, til tross for sin uvilje mot lordens jaktinteresser, føler seg farlig tiltrukket av den sjarmerende mannen…

Britisk spillefilm fra 2001
Originaltittel: The Hunt
Regi: Piers Haggard
I rollene: Amanda Holden, Adrian Lukis, Samatha Bond
Pressekontakt: Hilde Ljøen, tlf 23 40 72 36 ()