Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 30. august 2004 kl 15.20 Puggandplay

Gjør læring gøy

Lars Kristian Flemmen  er programleder i Puggandplay. (Foto: Svein Bjørtomt, Fabelaktiv)
Lars Kristian Flemmen er programleder i Puggandplay. (Foto: Svein Bjørtomt, Fabelaktiv)
Puggandplay er et leksehjelpsprogram for unge i alderen ni til tretten år, og sender direkte fra Hamar. Nå er programmet klart for høsten og det nye skoleåret med splitter ny programleder, 16 år gamle Lars Kristian Flemmen.

Han får god hjelp av sin animerte medprogramleder Figgur, og sammen skal de sørge for at unge får både spennende og interaktiv leksehjelp i norsk, matte, naturfag og samfunnsfag.

Lars Kristian ser fram til å hjelpe barn og unge med leksene, og lover at det blir mer "play" i Puggandplay enn tidligere. I tillegg skal de jobbe masse med Figgur, en rappkjefta cyberspace-guru som har svar på det meste. Det blir også konkurranser og sprøe stunts! – Programmene våre skal være et avbrekk fra klasserommet hvor du kan lære kule og nødvendige ting på nye måter, sier Lars Kristian.

Mange jern i ilden
Lars Kristian kommer fra Sandefjord, der han går på musikk, dans og drama-linja på Sandefjord videregående skole. Han liker blant annet å synge, spille piano, tegne, turne, drive med teater og å lage musikk og videoer. I familien er han nummer fire av i alt fem brødre.

Interaktivt magasin for barn og unge
Produsert av Fabelaktiv for NRK
Programleder: Lars Kristian Flemmen
Prosjektleder: Kristian Kamp
Pressekontakt: Eirin Grytbakk , tlf 23 04 86 96/995 39 252
Les mer: http://www.puggandplay.comLENKER
  • http://www.puggandplay.com