Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 14. mai 2004 kl 23.30 Millionloddet

Mord og mysterier

Phil (Damian Zuk) skal snart gifte seg med Ciara, men like før bryllupet blir han sjarmert av eks’en Sarah (Sarah Churm). (Foto: ITV)
Phil (Damian Zuk) skal snart gifte seg med Ciara, men like før bryllupet blir han sjarmert av eks’en Sarah (Sarah Churm). (Foto: ITV)
Alison forteller politiet sannheten om det dramatiske møtet med Megan. Men selv ikke datteren Sarah kan være sikker på hva som egentlig skjedde.

Virginia er sørpe full når hun får høre hva som er skjedd med Megan, og hun drikker seg enda fullere når hun tror at hennes egen mor kanskje står bak.

Vanskelig valg
Phil gjør seg klar til bryllup med Ciara, men han lar seg rive med av Sarah. Det er ikke lett å ha eks’en i nærheten når han skal gifte seg. Ciara vet ikke hvem Sarah egentlig er, langt mindre at Sarah og Phil har en sønn sammen.

Pressen fråtser i nyheten om at Alison har hatt et forhold til gartneren Nick, takket være en bitter Elaine. Men hun skal få igjen. Charlotte tar hevn ved å bruke ansiktet til Elaine på falske pornobilder.

Om serien
Familien Braithwaite er endelig tilbake på skjermen igjen med sine gleder og sorger. Utover våren viser NRK1 nye episoder om den ordinære forstadsfamilien som plutselig ble millionærer.

I første runde av "Millionloddet" vant husmoren Alison Braithwaite 38 millioner pund i et lotteri. Hun bestemte seg for å holde lotterigevinsten hemmelig for alle, også familien, og startet et firma for å hjelpe dårlig stilte mennesker.

Hemmeligheten ble til slutt avslørt, og familien på fem flyttet til en stor villa hvor de begynte å leve livet som millionærer.

Når vi nå møter dem igjen, står utfordringene fortsatt i kø. Eldste datter Virginia har stadig
kjærlighetsproblemer, mellomste datter Sarah har en liten sønn og et noe ustabilt forhold til menn, og yngste datter Charlotte føler seg oversett av resten av familien.

Alison og David har hatt litt for mange utfordringer i det siste, og nå skal de skilles. Samtidig må de leve med at Alison har født en baby som har Davids bror Graham til pappa.

Britisk dramaserie fra YTV
Sesong 4
Originaltittel: At home with the Braithwaites
I rollene: Amanda Redman, Peter Davidson, Sarah Smart, Sarah Churm og Keeley Fawcett
Pressekontakt: Elisabeth Burø, tlf: 23 04 98 32/93 04 66 97