Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 11. november 2003 kl 20.35 Våre små hemmeligheter

Illusjoner

Evan (Samuel Johnson) prøver å undergrave Alex og Rex. Forhold – uten særlig hell (Foto: Southern Star)
Evan (Samuel Johnson) prøver å undergrave Alex og Rex. Forhold – uten særlig hell (Foto: Southern Star)
Kelly er redd for at Nathan har fått "seks måneders kløen". Miranda blir innblandet i et bikkjeslagsmål, og Evan prøver å undergrave Alex og Rex’ forhold. Det virker som om selvbedrag og illusjoner er det som skal til for å overleve.

Miranda og Julie spiller i samme stykke, og Miranda opplever merkelige ting på scenen: Telefoner som ikke er på plass og stoler som knirker høylytt når hun har sine store monologer. Er det Julie som står bak? Will kan ikke tro at Julie er i stand til å synke så dypt, men Miranda er ikke sikker. Hun bestemmer seg for å ta igjen.

Gabrielle legger noe romantisk i alt Dominic foretar seg. Evan gir Gabrielle en manns syn på saken, noe som fører til at Gabrielle gjør en pinlig bommert.

Will varsler Nathan om at seks månders-dagen for forholdet med Kelly nærmer seg raskt. Nathan gjør seg så flid med å markere begivenheten at Kelly mistenker at han har fått en påminnelse. Hun tror han gjør det mer av plikt enn av kjærlighet.

Evan er sterkt plaget av Alex og Rex’ lykke. Han manner seg opp for å begynne med å sjekke damer igjen. Selv om han opplevde å bli avvist, prøver han igjen å be Lauren ut på byen. Det blir en stor kveld, og Evan oppdager at han har glemt å ha det moro. Det føles som om den gamle partyløven Evan er tilbake. Alt går imidlertid ikke etter planen når han følger Lauren hjem.

Om serien
Komedie og dramatikk går hånd i hånd i denne dramaserien som har vakt enorm interesse i produksjonslandet Australia. Vi møter en gjeng i tjueårene som bor i samme leiegård et sted i Melbourne. Deres liv dreier seg for det meste om kjærlighet, sex, vennskap og suksess.

Evan og Alex deler leilighet. Evan vil gjerne være forfatter, men har foreløpig ikke lykkes særlig godt. Han bruker mye av tiden på å sjekke damer. Alex gjør det ganske bra som lege, men på kjærlighetsfronten er det ingen suksess. Alex og Evan har imidlertid følt at det er noe mellom dem.

Richie og Miranda var tidligere kjærester, men etter at Richie "kom ut av skapet" som homofil, er det slutt mellom dem. Richie deler leilighet med Simon, og gjør karriere som såpestjerne på tv. Den siste beboeren er Will, en fraskilt mann som opplevde at kjæresten Sam brått omkom i en bilulykke.

Jason og Gabrielle var et par, men forholdet var dårlig. Jason møter en annen kvinne, Caitlin, som blir gravid. Jason og Caitlin ser ut til å finne lykken sammen.

Australsk dramaserie
Originaltittel: "The Secret Life of Us"
Produksjon: Southern Star
I rollene: Samuel Johnson (Evan), Claudia Karvan (Alex), Deborah Mailman (Kelly), Abie Tucker (Miranda), Spencer McLaren (Richie), Joel Edgerton (Will), Sibylla Budd (Gabrielle), Damian de Montemas (Jason), David Tredinnick (Simon)
Regi: Cate Shortland, Stuart McDonald, Kate Dennis, Daniel Nettheim
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83