Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 fredag 31. august 2012 kl 20.30 Film: Tatt av kvinnen

Kjærlighetens mysterier


Erlend Loes debutroman med ligger til grunn for komedien "Tatt av kvinnen". Vi møter "Ham", en navnløs ung mann som tar de første nølende skritt inn i det potensielle katastrofeområdet som kalles kjærligheten.

Hovedpersonen (Trond Fausa Aurvåg) blir invadert av Marianne (Marian Saastad Ottesen), en stolt og frigjort kvinne med sterke meninger. Hun flytter på eget initiativ inn i leiligheten hans, medbringende 12 pappkasser og en gul kommode. Og snart er livet hans ute av kontroll.

Marianne raser gjennom tilværelsen hans, og ommøblerer leiligheten etter eget forgodtbefinnende. Leilighetens eier løper bak og forsøker å få et ord med i laget, uten særlig hell. Han innser snart at her gjelder det å spille med, ikke mot. Så han bestemmer seg for å bli forelsket i henne.

Kjærlighetssorg
"Han" mister etter hvert jobben, Marianne er like entusiastisk, og sammen drar de på ferie. Men så skilles deres veier, og kjærlighetssorgen er et faktum. Etter mange og lange ensomme turer i parken tar han seg sammen og er fast bestemt på å vinne Marianne tilbake.

Dette er en film om en ung manns møte med kjærligheten og kvinneligheten. Begge deler er for ham et mysterium.

Sendt tidligere.

Norsk spillefilm fra 2007
Regi: Petter Næss
Produksjon: Monsterfilm
Med Trond Fausa Aurvåg, Marian Saastad Ottesen, Peter Stormare, Henrik Mestad og Anna Gutto

Kontaktadresse for presse: presse@nrk.no
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900 info@nrk.no