Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 28. oktober 2005 kl 19.55 Beat for beat

Bare gode venner

Rune Larsen og Katrine Moholt er på lag og konkurrerer mot Håkon Vatle, Gisle Østrem og Roald Kaldestad i Storm Weather Shanty Choir. Programleder er Ivar Dyrhaug. (Foto: Erik Dyrhaug)
Rune Larsen og Katrine Moholt er på lag og konkurrerer mot Håkon Vatle, Gisle Østrem og Roald Kaldestad i Storm Weather Shanty Choir. Programleder er Ivar Dyrhaug. (Foto: Erik Dyrhaug)
Rune Larsen og Katrine Moholt er to gode venner. I kveld møter de tre kamerater fra Stord, nemlig Storm Weather Shanty Choir som består av Håkon Vatle, Gisle Østrem og Roald Kaldestad.

Rune Larsen er, sammen med Ivar Dyrhaug, en av dem vi forbinder med musikkprogrammer her i landet. Larsen har i en årrekke ledet programmer som "Absolutt norsk", "Larsen spesial", "Noteknekk" og "Lollipop", så det er ingen tvil om at han stiller forberedt i kveld! En kuriositet er det også at Larsen var mannen som i 1985 fikk Sissel Kyrkjebø med i et Ivar Dyrhaug-program. Programmet het "Kanal1" og ga Sissel et kjempeløft som artist.

Om Katrine Moholt får et gjennombrudd som artist etter i kveld vites ikke, men den blide dama fra Nannestad har uansett rukket å bli rikskjendis. Katrine har de siste årene ledet seersuksessene "Nr. 19" og "Jakten på kjærligheten" på TV2. Akkurat nå er hun aktuell med andre sesong av kjærlighetsjakten.

Stormfull sang
På det motsatte laget finner vi Storm Weather Shanty Choir. Navnet stammer mest fra måten de synger på (stormfullt!) og mindre fra det mer kjente meteorologiske senteret. Alle tre kommer fra Stord, og i spissen for koret finner vi Håkon Vatle.

Det meste de gjør blir gjort a capella, men koret benytter også mandolin, gitar, fløyte, consertian, samt kjetting (!) på enkelte av sangene. Storm Weather Shanty Choir kan også skryte av å ha deltatt på Odd Nordstogas store slager "Luring".

Egenproduksjon fra NRK Underholdning
Programleder: Ivar Dyrhaug
Pianister: Trond Nagell Dahl og Gisle Børge Styve
Prosjektleder: Kerstin Asplund
Pressekontakt: Marianne Vinje, tlf 23 04 99 18/988 588 80

Vises også i Nett-TV.


LENKER
  • Les mer