Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 13. februar 1999 kl 20.40 Noteknekk

Noteknekk (ttv)

NRK1 lørdag 13. februar kl 20.40
Noteknekk (5:12)

Noteknekkere fra NRK
Det blir kjente NRK- navn i kveldens \"Noteknekk\". Ada Haug og Terje Strømdahl skal kjempe mot Stine Buer og Jan Erik Larssen.
Ada Haug har nylig trådt inn i pensjonistenes rekker, etter å ha vært barnas venn på Marienlyst siden 1961. Ada Haug har vært tilknyttet Barne- og ungdomsavdelingen i alle år og vært den som har bygget opp avdelingene til å bli slik de er i dag. Nå har hun sagt at hun vil prioritere barnebarn, hagestell og hobbyer, men hun er likevel innom NRK av og til.
Med seg på sitt lag har hun et annet kjent fjes fra NRK, nemlig skuespilleren Terje Strømdahl. Han huskes blant annet for sine figurer i tv-serier som \"Sorte maske\" og \"Jean Claude\". Sist høst så vi ham i spenningsserien \"Etterfølgeren\". Nå for tiden er han i gang med regien på skuespillet \"Den store barnedåpen\" på Teater Ibsen.

Go\'elg
\"Go\'elg\"s programledere Stine Buer og Jan Erik Larssen utgjør det andre laget. Jan Erik Larssen har ledet \"Go\'elg\" i noen år, før Stine Buer hadde han Vera Michaelsen som makker. Stine kom inn og overtok og førte sammen med Larssen \"Go\'elg\" til nye høyder. Det populære programlederparet har erobret de små seerne på ettermiddagen. Men kan de noe om musikk? Det får vi svar på i kveld.
Det musikalske innslaget står Amund Enger og Geir Arne Rebbestad for.
NRK1 lørdag kl. 20.40

Bilde
\"Go\'elg\"s fjes kjemper mot Ada Haug og Terje Strømdahl, godt hjulpet av programlederne Rune Larsen og Ingrid Bjørnov. (Foto: Rune Lønn- Arnesen)

Egenprodusert fra Underholdningsavdelingen
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Anne Bekkevold, 23 04 89 56
Programledere: Ingrid Bjørnov og Rune Larsen
Prosjektleder: Mette Janson