Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 2. april 1999 kl 23.35 Operasjon Big Sky

Operasjon Big Sky (t)


NRK1 langfredag 2. april kl 23.35
Operasjon Big Sky (45:53)

Paulas ukjente liv

I kveldens episode av \"Operasjon Big Sky\" får vi vite om en side ved piloten Paula som ingen har kjent til. På fritiden gjør hun en innsats som frivillig hjelpearbeider for gatebarn.
Nå vil hun hjelpe Lightfoot med å få has på en narkohandler han har vært på jakt etter lenge. Det viser seg nemlig at et av barna har en forbindelse til narkohandleren.
Men Chris stiller spørsmålstegn ved Paulas motiver for å hjelpe Lightfoot. Er det en smertelig hendelse fra sin egen fortid som hun forsøker å gjøre opp for?

Om \"Operasjon Big Sky\"
Denne humørfylte dramaserien hadde premiere på NRK1 i januar 1998. Fram til august ble det sendt 32 episoder i serien, og denne sesongen står 21 nye episoder på sendeplanen.
Handlingen er sentrert rundt livet ved det lille flyselskapet Big Sky. Sjefspiloten Chris Manning (Gary Sweet, også kjent fra serien \"Police Rescue\") er blitt sjef for selskapet, som er overtatt av nye eiere etter at Lauren solgte og reiste sin vei.
Staben for øvrig består av fem piloter og en sekretær: Jimbo (Rhys Muldoon) er en sjarmerende, uryddig fyr med usvikelig drag på damene. Italienskættede Lexie (Lisa Baumwol) er en tøff og selvstendig kvinne som setter jobben som flyger høyere enn alt annet. 22-åringen Scotty (Martin Henderson) havner stadig i trøbbel, men kommer alltid ned på beina takket være sin avvæpnende sjarm. Big Skys resepsjonist, Shay (Robyn Cruze), er en åpen og entusiastisk ung dame, mens den livsglade piloten Paula (Danielle Nuss) ikke bare er en dyktig pilot, men også en talentfull countrysangerinne. Sistemann på laget er den unge og uerfarne Rosie (Peta Brady), som er datteren til et av medlemmene i det nye styret.

NRK1 fredag kl 23.35

Bilde (via Scanpix/Data- tv/Internett)
Paula (Danielle Nuss) har en jobb på si som ingen har kjent til.

Australsk spenningsserie
Produksjon: Southern Star Xanadu Production og Network Ten Australia
Originaltittel: Big Sky
I rollene bl.a. Gary Sweet, Martin Henderson, Rhys Muldoon, Robyn Cruze, Danielle Nuss, Bille Brown, Tim Campbell og Peta Brady

Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Helene Amlie, 23 04 77 51