Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 12. august 2000 kl 21.10 Landsbylegane

Landsbylegane (t)

NRK1 lørdag 12. august kl 21.10
Landsbylegane (8:14)

Nick avsløres

Dommedagen er nær for Dr. Nick Goodson når fortiden hans tar ham igjen, og hans nett av løgner, svindel og spekulasjoner avsløres. Nicks desperate forsøk på å tjene penger har dratt ham inn i en svindel sammen med farmasøyten Norman Shorthose.

Nick har skrevet ut falske resepter og tatt ekstra betalt for husbesøk hos pasienter. David er den første som oppdager Nicks falskneri, og blir rystet. Nick skjønner at han må handle fort, for nå lever han virkelig på lånt tid i sin doktorstilling.

I Liverpool får Andrew et dilemma å klare opp i når moren ber om at han skal utføre barmhjertighetsdrap på henne.

Om serien
14 nye episoder i den populære britiske dramaserien \"Landsbylegane\" sendes på lørdager i NRK1 i sommer. Vi skal tilbake til legepraksisen The Beeches i Cardale hvor de tre legene David Shearer (Adrian Lukis), Andrew Attwood (Gary Mavers) og Erica Matthews (Saskia Wickham) jobber tett sammen.

Andrew og Erica klarer ikke lenger å skjule at de er svært tiltrukket av hverandre. Kjærlighetsforholdet mellom de to kollegene får også konsekvenser for jobben de skal gjøre på legesenteret. I serien møter vi dessuten Davids kone Clare (Fiona Gillies) og Norman Shorthose (Clive Swift) som åpner et apotek i Cardale. \"Landsbylegane\" gir dessuten et godt innblikk i livet til innbyggerne i småbyen Cardale.

NRK1 lørdag kl 21.10

Britisk dramaserie
Originaltittel: Peak Practice
I rollene: Gary Mavers, Saskia Wickham, Adrian Lukis, Fiona Gillies, Clive Swift
Pressekontakt: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18.