Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 11. desember 2004 kl 22.45 Med hjartet på rette staden

Gjennomgang uønsket

Bonden Parnaby og politibetjent Bellamy i
Bonden Parnaby og politibetjent Bellamy i "Med hjartet på rette staden". (Foto:Yorkshire TV)
Bonden Parnaby klager til overbetjent Merton på politikammeret i Aidensfield over at folk går over innmarka hans. Vernon blir påkjørt av politiet og endrer personlighet.

Merton forklarer Parnaby at lovlig gjennomgang ikke kan regnes som en forseelse. Men Parnaby viser til at guiden Foxton først skal ha flyttet på en grensestolpe, for deretter å utgi en guidebok over Aidensfield der han oppfordrer vandrere å ta veien over Parnabys innmark.

Et kakk i skallen
Neste dag må politibetjent Ventress svinge unna en av Parnabys sauer og kjører på Vernon som slår skallen mot frontvinduet. Samtidig fortsetter "krigen" mellom Foxton og Parnaby. På puben henger et oppslag om en av Foxtons guidede turer, og Parnaby advarer ham mot å legge turen over eiendommen hans.

Samtidig undrer Bernie på bilverkstedet og Gina på puben seg over Vernon. Han har plutselig begynt å betale regningene sine. Også David som bor til leie hos Vernon, undrer da verten spanderer bursdagsselskap på ham på puben og vil sende ham på ferie.

David frykter for Vernon og går til doktor Tricia for å fortelle om påkjørselen.

Om serien
Med seertall på inntil 17,7 millioner er "Med hjartet på rette staden" den mest sette dramaproduksjon på britisk fjernsyn gjennom tidene. Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter, utgjør resepten for seriens enorme suksess.

Britisk dramaserie (2002)
Originaltittel: Heartbeat, (sesong 12)
Kveldens episode: Harmony
Produsert av: Yorkshire Television
Med: Jason Durr, Duncan Bell, David Lonsdale, Peter Benson, William Simons, Tricia Penrose, Derek Fowlds, Geoffrey Hughes
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57