Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 24. april 2004 kl 21.25 Med hjartet på rette staden

Ginas svarte natt

Gina (Tricia Penrose) havner i alvorlig trøbbel. (Foto: Yorkshire TV)
Gina (Tricia Penrose) havner i alvorlig trøbbel. (Foto: Yorkshire TV)
På vei hjem fra puben i Aidensfield blir unge Sinclair påkjørt. Sjåføren stikker fra ulykkesstedet i bilen. En ambulanse kjører Sinclair til hospitalet, hardt skadd. Neste dag står Ginas bil ramponert tilbake på en øde vei.

Bernie Scripps, innehaver av Aidensfields eneste bilverksted, reiser ut til lord Ashfordlys gods for å skifte et punktert hjul på eiendomsmegler Robinsons bil. På veien utover registrerer han at Ginas bil står parkert på en sidevei.

Forstår ingenting
Det viser seg at Gina befinner seg – sovende – i bilen. Hun var i festlig lag hos lord Ashfordly kvelden før og skal brått ha blitt dårlig.

Da hun våkner, forstår hun ingenting og kjører sporenstreks hjem til puben. Hun gir Blaketon beskjed om at hun kommer til å tilbringe dagen i sengen.

Bernie rapporterer funnet av Ginas bil til politikammeret, og konstabel Mike innleder etterforskingen. Hva er det egentlig som har skjedd, og har Gina noe å gjøre med påkjørselen av Sinclair?

Om serien
Med seertall på inntil 17,7 millioner er "Med hjartet på rette staden" den mest sette dramaproduksjon på britisk fjernsyn gjennom tidene. Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter, utgjør resepten for seriens enorme suksess. Også i Norge har serien slått an. På det meste har "Med hjartet på rette staden" hatt drøyt en million seere.

Britisk tv-serie fra Yorkshire Television
Originaltittel: Heartbeat (serie 11), "Class Act"
I rollene: bl.a. Clare Calbraith, Jason Durr, Derek Fowlds, Philip Franks, William Simons, Geoffrey Hughes og Tricia Penrose
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57