Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 17. februar 2000 kl 22.30 Bla, bla, bla

Bla, bla, bla (ttv)

NRK1 torsdag 17. februar kl 22.30
Bla, bla, bla (5:8)

Anne-Kat. tester andre yrker

I kveldens \"Bla, bla, bla\" er Anne-Kat. virkelig aktiv og prøver seg på flere forskjellige yrker. Hun drar også på spøkelsesjakt, der hun håper på å komme i nærkontakt med an avdød ridder!

I dag møter Anne-Kat. John Jakobsen fra Larvik som har vært synsk siden han var guttunge. Den gang torde han ikke fortelle noen om sine mystiske egenskaper, og heller ikke den dag i dag har han gjort sine evner til et levebrød.

Det var først etter at hele Norges \"spåkone\" Anna Elisabeth Westerlund døde, han følte en forpliktelse til å vedkjenne sine evner offentlig - og nå er han på en måte blitt hennes arvtager. Riktignok har han beholdt jobben sin på et fryselager, men han står til tjeneste dersom hans evner kan være til nytte. Så lenge han bruker evnene sine til gode ting, er de en velsignelse forklarer han.
John kan både høre og se skikkelser og dyr fra fortiden, han kan forutse hendelser, og finne igjen mennesker eller ting som er blitt borte.

I dag får vi se hva som skjer når Anne-Kat. tar han med til en kaf\' der han tidligere har vært i kontakt med spøkelset Ridder Flemming. Om ridderen viser seg for Anne-Kat., er ikke like sannsynlig...

Den siste tiden har mange tv-ansikter gitt ut musikk på løpende bånd, og nå ønsker Anne-Kat. å gjøre det samme. Hun har laget en tradisjonell vise med en passende musikkvideo, men salget har på ingen måte tatt av. Derfor bestemmer hun seg for å søke proffhjelp og gå i platestudio for å få greie på hvordan en superhit blir til ut av et relativt begredelig råmateriale.
Det ferdige resultatet heter \"Retrosprektiv nostalgi\", og låten kan lastes ned som MP3-fil fra siden nrk.no/underholdning/ etter programmets slutt i kveld.

Frekk og freidig som Anne-Kat. er, har hun klart å snike seg inn i redaksjonen til ukebladenes mekka, nemlig Se & Hør. Her avslører hun hvordan overskriftene som selger lages, og Anne-Kat. er selvfølgelig på banen og kommer med kreative innspill på sladderfronten.
Bodil får nok en gang høre Anne-Kat. lyve om sitt fantastisk flotte liv, og det blir som alltid gjest i studio.

NRK1 torsdag kl 22.30

Egenprodusert underholdning
Programleder: Anne-Kat. Hærland
Prosjektleder: Axel Hveding

Pressekontakt Fjernsynets infoavd.: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18