Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 18. januar 2001 kl 20.55 På nett

På nett (t)

NRK2 torsdag 18. januar kl 20.55
På nett (2:20)

Hvite løgner

Mike og Luce har et kjempeproblem. Deres potensielle investor Joe Walsh er død, og de står tilbake med 50.000 i gjeld og ubetalte lønninger. Banken nekter å låne dem mer, og nå vet de ikke hvor de skal skaffe penger fra. Til slutt ser de ingen annen utvei enn å lyge for sine ansatte.

Løgnen består i å si at investorer står i kø for å skyte penger inn i bedriften. Men hvor lang tid vil det gå før de blir avslørt?

De tråler byen i håp om å finne noen som kan bidra til økonomien i Seethru, men interessen lar vente på seg. Alle møtene med dårlig utfall gjør Mike deprimert, for det eneste han og Luce oppnår er løfter om risiko-kapital, en sjanse de foreløpig ikke er villig til å ta.

Frustrasjonen brer seg hos paret, og når lønningsdagen kommer er det fortsatt ingen sikre investorer i syne. Til slutt ender de to opp i en kjempekrangel, og nå er gode råd virkelig dyre...

Om serien
I BBCs dramaserie \"På nett\" møter vi noen ungdommer i London som har startet Internett-selskapet Seethru. Deres spesialitet er musikknyheter, anmeldelser og sladder. Men først og fremst er dette en historie om opp- og nedturer, om vennskap og kjærlighet - og om friksjoner som setter samarbeidet på harde prøver. Primus motor for Seethru er Mike Fisher som har omgitt seg med en broket forsamling mennesker med utrettelig pågangsmot.

Det er Tony Garnett, britisk tv-dramas gudfar, som har produsert \"På nett\" (\"Attachments\").
I tilknytning til serien har Garnett samlet et team som har designet en webside. Siden reflekterer dramaets viderverdigheter fra episode til episode. Det er de fiktive karakterene som \"på liksom\" oppdaterer siden, og den er laget så troverdig den for utenforstående framstår som en vanlig webside.

Gå inn på adressen www.seethru.nrk.no og se selv! Her legges det fra uke til uke ut nye artikler som det refereres til i de enkelte episodene, man kan laste ned MP3- filer fra bandene som spiller i serien, og de fiktive karakterene har sine egne epost-adresser. Websiden legges ut fra den første episoden er gått på lufta.

NRK2 torsdag kl 20.55
Blir også sendt på NRK1 onsdag kveld

Britisk dramaserie
Originaltittel: Attachments
Produsert av World Productions for BBC
Produsent: Tony Garnett
Regi: Harry Bradbeer, Omar Madha, Julian Holmes, Kenny Glenaan
I rollene bl.a. Justin Pierre, Claudia Harrison, Iddo Goldberg, William Beck, David Williams, Amanda Ryan, Sally Rogers
Nettsider:
http://www.world- productions.com/content/shows/attach/attach.htm (om serien) www.seethru.nrk.no (nettsiden som \"produseres\" i serien)
Pressekontakt: Sabine Hammari, tlf. 23 04 99 18, sabine.hammari@nrk.no

Bilde
Designer Jake og programmerer Brandon jobber på spreng for Seethru i håp om at en investor vil skyte penger inn i bedriften. (Foto: BBC, Adrian Rogers)