Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 17. desember 2003 kl 23.10 Lydverket

Årskavalkade i "Lydverket"

Rune Nilson og Siri Høstmælingen oppsummerer musikkåret 2003. (Foto: Stian Andersen)
Rune Nilson og Siri Høstmælingen oppsummerer musikkåret 2003. (Foto: Stian Andersen)
I sesongens siste sending oppsummerer Rune Nilson og Siri Høstmælingen året som har gått og ser litt på alt det spennende som kommer til å skje på musikkfronten i 2004. I tillegg har "Lydverket" møtt Kings of Convenience, Dimmu Borgir og vært på karaokeshow med Bobby Conn.

"Lydverket" feirer jul ved å være med på Bobby Conns hypertrendy jule-karaokeshow. Conns karaokeshow har fått kultstatus i Storbritannia, og i desember gjester han Norge for å opptre på Blå.

Norsk suksess
Dimmu Borgir har hatt et strålende år med både norsk og internasjonal suksess. "Lydverket" møtte bandet i Washington under deres USA-turné.

I kveld blir vi også med i studio til Kings of Convenience. Det er knyttet stor spenning til oppfølgerplaten som kommer i mai. Vi får et kjapt innblikk i hvordan det kommer til å låte.

Oppsummering og spådommer
Og siden dette er siste sending før jul, er det selvsagt på sin plass med en oppsummering av musikkåret 2003. Rune og Siri drister seg også til å komme med et par spådommer for 2004. Sikkert er det i alle fall at årets Zoom-vinnere kommer til å gjøre seg bemerket.

I kveld presenteres de tre seierherrene av årets Zoom-finale. Seerne får også møte det nye, norske, kvinnelige hip hop håpet, Vivi.

Selv om dette er siste ordinære sending før jul, kan musikkinteresserte se fram til fire Quart-spesialer i julen, på NRK2

Om "Lydverket"
Rune Nilson og Siri Høstmælingen har i år ambisjoner om å bli enda grundigere med enda større bredde enn tidligere. Det blir konsertspesialer, spennende gjester, bandintervjuer og masse musikk. Og i reportasjeserien "Rock City" undersøker Siri hva som skjuler seg i musikkmiljøet rundt om i norske byer.

Får du ikke med deg onsdagssendingene, går Lydverket i reprise på NRK2 søndager.


NRK Ung
Egenprodusert musikkmagasin
Programledere: Siri Høstmælingen, Rune Nilson
Reportere: Yngvild Flikke, Håvard Bråthen, Geir Henning Hopland
Prosjektleder: Nicolai Sørensen
Vaktsjef: Åslaug Sem, 92023316
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18/ 98 48 02 78


LENKER
  • Les mer