Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 11. januar 2002 kl 23.15 Den tredje vakten

Fatal feilparkering

Det brenner i en boliggård, og en av beboerne kommer seg ikke ut. På grunn av en feilparkert bil utenfor brannstasjonen blir Jimmy og hans kolleger forhindret fra å rykke ut i tide. Når de endelig kommer til åstedet, er det for sent. I panikk hopper kvinnen ut av vinduet og omkommer.

Doc og Carlos har også alvorlige ting å ta seg av. De er i konflikt med en kinesisk kvinne som ikke vil at de skal bringe hennes datter til sykehus. Jenta er alvorlig syk, og den eneste behandlingen hun har fått er akupunktur i fem dager. Jentas mor og søster bønnfaller ambulanseteamet om å vente til faren kommer, men de tar ikke sjansen. På sykehuset gir doktor Morales jenta antibiotika, men pasienten får en uventet reaksjon på medisinen.

Sully får noe å tenke på i kveldens episode. En tidligere kollega har begått selvmord, og når Sully ser likheten mellom mannens ensomme liv og sitt eget, angrer han på at han aldri skaffet seg kone og barn.

Om ”Den tredje vakten”
Suksessprodusentene John Wells (”Akutten” og ”Presidenten”) og Christopher Chulack (”Akutten”) er tilbake med et intenst actiondrama fra New Yorks gater. Vi følger en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet.

Monte ”Doc” Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet, og kompanjongen Bobby Caffey (Bobby Cannavale) er hemmelig forelsket i henne. Kim har imidlertid vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og følelsene for ham er ikke helt sluknet ennå. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Doherty har fått en ny kompanjong, den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

Politiet i 55. distrikt har heller ikke rolige dager. Maurice ”Bosco” Boscorelli (Jason Wiles) er en tøffing, men hans bestrebelser på å kunne kalle seg ”supercop” irriterer hans partner Faith Yokas (Molly Price), mor til to barn og ulykkelig gift. Boscos måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John ”Sully” Sullivans (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket. Sully er dessuten lite begeistret for sin nye og urutinerte partner Ty Davis (Coby Bell), sønn av Sullys forhenværende kompanjong som ble drept i tjeneste.

Amerikansk action/dramaserie
Originaltittel: Third Watch
Produksjonsselskap: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television.
Produsenter: John Wells og Christopher Chulack
I rollene: Michael Beach, Antony Ruivivar, Kim Raver, Bobby Cannavale, Eddie Cibrian, Amy Carlson, Jason Wiles, Molly Price, Skip Sudduth, Coby Bell
PressekontaktHilde Ljøen(tlf. 23 04 72 36)LENKER
  • Third Watch 
  • Mer om serien