Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 26. september 2006 kl 21.25 Den tredje vakten

Ny på laget

Brendan Finney (Josh Stewart, t.v.) og Ty Davis (Coby Bell) i
Brendan Finney (Josh Stewart, t.v.) og Ty Davis (Coby Bell) i "Den tredje vakten". (Foto: Warner Bros.)
Ty har hendene fulle med å lære opp politiaspiranten Brendan.

En gang var det Sully som med mye strev tok bryet med å lære opp den egenrådige Ty. Nå er det Tys tur å ta seg av en nybegynner, den unge og impulsive Brendan.

Personalsaker
Uheldigvis for Ty og politiveteranen Sully viser Brendan seg å være sønn av sjefen for personalsaker innen New York-politiet. Familiebåndet til nykommeren får Sully til å se svart. Fra gammelt har han et horn i siden til Brendans far.

Voksen valp
Brendan viser seg imidlertid å være laget av godt politistoff, han kvitter seg fort med valpefakter og gjør en glimrende innsats. Blant annet hjelper han en døende lege med å føre testamentet i pennen.

Politikvinnen Sasha Monroe blir blandet inn i en personalsak som gjelder kollegaen Faith Yokas. Sasha liker det dårlig, enda mindre at det er Brendans far som sitter på hovedkontoret og har hånd om saken.

Mer om serien
I det intense actiondramaet fra New York følger vi en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet. De har ingen normal arbeidsdag – fra klokken 15.00 til langt på natt jobber den tredje vakten utrettelig for å redde menneskeliv.

Sterke navn står bak "Den tredje vakten": hovedproducere er Christopher Chulack ("Akutten"), John Wells (bl.a "Akutten" og "Presidenten"), Edward Allen Bernero ("NYPD Blue") og Brooke Kennedy ("Miami Vice").


Amerikansk dramaserie (2004)
Originaltittel: Third Watch (Season 6)
Kveldens episode: Last will and testament
Produsert av: Warner Bros. USA
Med: Molly Price (Faith Yokas), Coby Bell (Ty Davis Jr.), Nia Long (Sasha Monroe), Anthony Ruivivar (Carlos Nieto), Skipp Sudduth (John "Sully" Sullivan), Tia Texada (Maritza Cruise), Jason Wiles (Maurice "Bosco" Boscorelli), Cara Buono (Grace Foster), Josh Stewart (Brendan Finney) og Bonnie Dennison (Emily Yokas)
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900