Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 søndag 7. februar 1999 kl 21.30 Filmredaksjonen NRK

Filmredaksjonen NRK

NRK2 søndag 7. februar kl 21.30
Filmredaksjonen NRK

Forsmak på Berlin-festivalen

I Filmredaksjonen NRK denne uken kan du i tillegg til konkurransen og anmeldelser av ukens kinopremierer også få med deg litt av hva som kommer fremover. - Vi ser på Berlin-festivalens godbiter, og våger oss på noen gjetninger om Oscar-nominasjonene, forteller prosjektleder Erlend Eskeland. Seerne kan til og med være med å gjette selv!

Hvem blir Oscar-nominert? Det er det store spørsmålet alle i filmbransjen stiller seg for tiden. Golden Globe-prisene ble delt ut for snart to uker siden, og de er en viktig pekepinn, men Filmredaksjonen vet tross alt best. Eller? Nå kan du få dømme de glamorøse: Bli med å gjett på hvem som blir nominert, og du kan vinne fabelaktige film-premier!

Vi varmer opp til Berlin-fest!
Pål Bang- Hansen står på reisefot til Berlin-festivalen. Den er verdens viktigste etter Cannes, og arrangeres for 49. gang. I Filmredaksjonen NRK kan du få høre mer om noen av de store filmene som kommer dit, og få med deg klipp fra blant annet krigsfilmen The Thin Red Line, publikumssuksessen Shakespeare in Love og den svenske overraskelsen Fucking Åmål.

- Makt er å få det beste bordet på de beste restaurantene!
Filmredaksjonen NRK har snakket med en av Hollywoods mektigste mennesker, og hun er faktisk kvinne: Lauren Shuler-Donner, har som produsent stått bak filmer som Dave, Assasins, Vulkanen og Free Willy er snart kinoaktuell med oppfølgeren til Søvnløs i Seattle, som heter Du har m@il.

Ukas kinopremierer
Filmredaksjonen NRK anmelder ukas kinopremierer som er:
Vampyr- filmen Blade
den digitale Disney-suksessen Småkryp
og den geniale indie- regissøren Hal Hartleys debut Den utrolige sannheten.
I tillegg anmelder vi Carlos Sauras Tango, som gikk opp forrige helg.

NRK2 søndag kl 21.30


Ukentlig filmmagasin fra Kulturavdelingen
Prosjektleder: Erlend Eskeland, tlf 23 04 25 63, mobil 90612383