Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 torsdag 2. juli 2009 kl 00.40 Battlestar Galactica

En tredel av menneskeheten

President Laura Roslin (Mary McDonnell) og Tom Zarek (Richard Hatch). (Foto: Universal)
President Laura Roslin (Mary McDonnell) og Tom Zarek (Richard Hatch). (Foto: Universal)
President Roslin har sammen med Tom Zarek brutt med Galactica og styrer nå vekk fra konvoien. De utgjør i overkant av en tredel av flåten og har gjort et sprang helt til planeten Kobol.

Om bord på "Astral Queen" der Zarek har kommandoen, hører nå opprørsstyrkene fra seg. Zarek og sikkerhetssjef Meier blir nødt å ta et oppgjør med kaptein Lee Adama.

Enda verre blir det da Kara og Helo kommer i retur fra planeten Caprica sammen med Sharon. Sistnevnte venter nå barn og er dobbeltgjengeren til cylonen med hennes egen identitet, den samme Sharon som tidligere forsøkte å ta livet av kommandør Adama.

Mer om serien
Den amerikanske science fiction-serien "Battlestar Galactica" tar oss med til en fjern galakse der menneskeheten står i fare for å bli utryddet. Truslene kommer fra de avanserte robotene, cylonene, som menneskene selv har skapt.

"Battlestar Galactica" er basert på tv-serien fra 1978. Serien NRK nå viser ble laget i 2005 og har en ny og moderne stil som utnytter til fulle dagens data- og digitalteknikk. Den er sendt på Sci Fi Channel i USA og var en knallsuksess for kanalen.

Sendt tidligere.

Amerikansk science fiction-serie 20 deler (2005)
Originaltittel: Battlestar Galactica, serie 2
Kveldens episode: Home, Part 1
Produsent: NBC Universal Studios
I rollene: Katee Sackhoff (Kara Thrace), Mary McDonnell (Laura Roslin), Edward James Olmos (William Adama), Grace Park (Sharon Valerii), Tricia Helfer (Number Six), Jamie Bamber (Lee Adama), Aaron Douglas (Galen Tyrol) og James Callis (Gaius Baltar)
Pressekontakt Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57 TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900, mail: info@nrk.no
LENKER
  • Les mer