Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 14. september 2010 kl 20.15 Karanba!

En drøm i oppfyllelse


Avreisen til Norge nærmer seg guttene Karanba gleder seg. Siden de fleste av guttene ikke har vært utenfor Rio, er turneringen i Norge en drøm som går i oppfyllelse.

Norway Cup er også den store muligheten til å vise fram fotballtalentet for hele verden. Men Tommy har store økonomiske bekymringer, og hvis ikke løses kan ikke turen gjennomføres.

Fra Rio til Vålerenga
Stortalentet Paulo har fått sitt livs sjanse og har nå har tre måneder på seg til å bevise at han er god nok for Vålerenga. Trass i språkvansker i Norge går det nå forover på fotball treningen, og får skryt fra treneren. Han ringer hjem til mamma og overbringer de gode nyhetene. Det er svært viktig at han lykkes, ellers må han reise tilbake til favelaen og en uviss fremtid.


Om serien
I Rio driver tidligere LYN- fotballproffen Tommy Nilsen fotballaget Karanba! Laget består av gutter fra Rios hardeste strøk, favelaene. Gjennom fotballen ønsker Tommy Nilsen å gi gutta muligheter til et liv utenfor kriminaliteten i favelaen.

En reise til Norge og Norway Cup er Tommy og guttas store mål. Her går de for gull og for å vise seg fram til all verden, for kanskje å skaffe seg fotballkarriere. I TV-serien følger vi Tommy og flere av gutta tett gjennom dramatiske måneder både i Rio og Norge.


Norsk dokumentar (2009)
Produsert av: Tellus Works Television AS
Pressekontakt: Nathalie Sprus23044575/90 94 27 08
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice Publikumssevice, tlf: 815 65 900