Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 9. desember 2000 kl 21.25 Med hjartet på rette staden

Med hjartet på rette staden (t)


NRK1 lørdag 9. desember kl 21.25
Med hjartet på rette staden

Innbruddstyv med god smak

En maskert mann bryter seg inn på et lager og stjeler årgangsviner og eksklusive merker av sterkere saker for tusenvis av pund. Nick Rowan får i oppdrag å løse mysteriet.

I kveldens episode skal vi også se at Nicks eldre kollega Alf Ventress får problemer når Nick oppdager hva som ligger bak hans tidligere noe underlige oppførsel. Det ender med at Alf må be sin yngre kollega om hjelp.

Charlie Wallace (Kenneth Cranham) som driver et lokalt transportfirma, blir mistenkt for innbruddet i vinlageret.

Greengrass, som Blaketon alltid mistenker for å være ute i et ulovlig ærend, har en egen evne til å snu tingene til egen fordel. Denne gangen er han krypskytteren som blir viltforvalter.

På den private arena skjer det en tilnærming mellom Nick og den søte lærerinnen Jo.

Om serien
Den britiske serien \"Med hjartet på rette staden\" (Heartbeat) er fra idylliske Yorkshire. Hovedpersonen er politimannen Nick Rowan som forlot storbylivet i London sammen med sin kone Kate for å leve i roligere omgivelser på landsbygda. Nå er Nick blitt alene med datteren Katie etter at hans elskede kone døde. Men med god hjelp og oppmuntring fra Kates tante Eileen begynner Nick igjen å ta del i landsbylivet. Og hans lille datter Katie er blitt en livlig unge.

\"Med hjartet på rette staden\" er den mest populære serien i England. Med seertall på inntil 17,7 millioner er dette den mest sette dramaproduksjon på britisk fjernsyn gjennom tidene. Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter utgjør resepten for seriens enorme suksess. Vi er nå kommet til serie 6 av \"Med hjartet på rette staden\".

NRK1 lørdag kl 21.25

Britisk tv-serie fra Yorkshire Television
Originaltittel: Heartbeat, (serie 6, episode 5)
Med Nick Berry, Derek Fowlds, Bill Maynard, Kazia Pelka, Anne Stallybrass, William Simons, Mark Jordan, Juliette Gruber m.fl.
Pressekontakt: Anne-Marie Astad, tlf 23 04 98 41 (anne.marie.astad@nrk.no)

Bilder
1. Charlie Wallace (Kenneth Cranham) blir mistenkt for innbruddet på vinlageret. Her sammen med politimannen Alf Ventress (William Simons).

2. Nick Rowan (Nick Berry) må hjelpe sin eldre kollega Alf Ventress (William Simons) i kveldens episode av \"Med hjartet på rette staden\".

3. Nick Rowan (Nick Berry) sammen med datteren Katie.