Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 søndag 6. oktober 2002 kl 23.00 Våre små hemmeligheter

Forvent det uventede

Uventet håp: Legen Alex (Claudia Karvan) seirer både på jobb og på hjemmefronten. (Foto: Southern Star)
Uventet håp: Legen Alex (Claudia Karvan) seirer både på jobb og på hjemmefronten. (Foto: Southern Star)
Alex kjemper en innbitt kamp både på jobb og privat. Til sin store overraskelse ser det ut til å ordne seg på begge fronter. På sykehuset blir det nemlig stor oppstandelse da det viser seg at en baby de trodde var født som en gutt, faktisk er en jente.

Alex kjemper for jentas rettigheter med nebb og klør og vinner til sin store forskrekkelse gehør hos kollegene.

Samtidig prøver Alex og Gabrielle å reparere det raknede vennskapet sitt. Begge to savner hverandre for mye til å fortsette å være uvenner.

Gabrielle og Jason går til ekteskapsrådgiving – men terapien ser ut til å ha motsatt effekt enn planlagt. Problemene deres er større enn noen sinne!

Richie og Mirandas problemer ser heller ikke ut til å forsvinne, og Richie finner stadig på nye unnskyldninger for ikke å komme hjem om kvelden. Sent en kveld drikker han seg full sammen med Simon, og før de vet ordet av det kommer spørsmålet om sex på banen…


Om serien
Komedie og dramatikk går hånd i hånd i denne dramaserien som har vekket enorm interesse innenfor et vidt aldersspekter i produksjonslandet Australia. Vi møter en gjeng i tjueårene som bor i samme leiegård et sted i Melbourne. Deres liv dreier seg for det meste om kjærlighet, sex, vennskap og suksess.

Evan og Alex deler leilighet. Evan vil gjerne være forfatter, men har foreløpig ikke lykkes, og bruker mye av tiden på å sjekke damer. Alex gjør det ganske bra som lege, men hun har ingen suksess på kjærlighetsfronten. Inn i deres liv kommer Kelly, en sjarmerende, godhjertet jente som flytter inn på et ledig rom i leiligheten.

I en annen leilighet bor kjæresteparet Miranda og Richie, begge skuespillere. Miranda har store ambisjoner, men dårlig selvtillit. Richie står på terskelen til det store gjennombruddet. De deler leilighet med Will, som fremdeles tenker på sin eks, Leah.

Gabrielle og Jason bor ovenpå. Jason er advokat. Han og Gabrielle skal gifte seg, men utgangspunktet er dårlig. Gabrielle og Alex har vært bestevenninner siden de var åtte år gamle.

Australsk dramaserie
Originaltittel: ”The Secret Life of Us”
Produksjon: Southern Star
I rollene: Samuel Johnson (Evan), Claudia Karvan (Alex), Deborah Mailman (Kelly), Abie Tucker (Miranda), Spencer McLaren (Richie), Joel Edgerton (Will), Sibylla Budd (Gabrielle), Damian de Montemas (Jason), David Tredinnick (Simon)
Regi: Cate Shortland, Stuart McDonald, Kate Dennis, Daniel Nettheim
Pressekontakt: Sidsel Linden(tlf. 23 04 98 41)