Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 onsdag 5. oktober 2005 kl 20.05 Doktor Who

Hett møte med fremtiden

På sin reise til år 5000000000 møter Rose og Doktoren flere mystiske skapninger. (Foto: BBC)
På sin reise til år 5000000000 møter Rose og Doktoren flere mystiske skapninger. (Foto: BBC)
Rose får et ublidt møte med fremtidens mystiske vesener når den like mystiske Doktoren tar henne med på en halsbrekkende reise.

Doktoren tar med Rose på hennes første reise gjennom tiden – til år 5000000000.

I fremtiden er solen den største trusselen, og i ferd med å sluke jordkloden. Men blant de mange skapningene som er samlet for å bivåne det hele, finnes det en morder. For hvem er det som kontrollerer de mystiske og livsfarlige edderkoppene?

Om serien
I den nye versjonen av kult-klassikeren "Doctor Who" møter vi Rose Tyler, spilt av tidligere popsanger Billie Piper. Da Rose møter en mystisk fremmed som kaller seg Doktoren, forstår hun raskt at livet aldri mer vil bli det samme. Faktisk står hele Jordens eksistens på spill, og det eneste håp om frelse ligger gjemt inni en helt spesiell blå boks.
Roses nye venn tilhører en utdøende rase, en såkalt "Time Lord", som reiser i tid og rom. Hvis Rose velger å reise med ham, vil hun kunne oppleve Jorden flere millioner år frem i tid samt møte fortidens storheter som Charles Dickens.

Underveis finnes liv og vesener merkeligere enn hun noen gang vil kunne forestille seg. Bare en ting er sikker: Dette vil bli tidenes reise!

Britisk sci-fi drama (2005)
Originaltittel: Doctor Who
Kveldens episode: The End of the World
Produsert av: BBC
Med: Christopher Eccleston (Doktoren), Billie Piper (Rose), Camille Coduri, Noel Clarke, Mark Benton, Ellie Garnett og Adam McCoy
Pressekontakt: Marianne Vinje, tlf. 23 04 9918/988 588 80,


LENKER
  • Les mer