Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 18. mars 2006 kl 22.15 Løvebakken

Politisk snikksnakk

Løvebakken: Espen Beranek Holm og Jan Paul Brekke holder stand på Det blå partiet (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Løvebakken: Espen Beranek Holm og Jan Paul Brekke holder stand på Det blå partiet (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Den politiske improvisasjonsleken "Løvebakken" er tilbake, og som før inviterer Øystein Bache til en svært uforutsigbar debatt om ukeaktuelle samfunnsproblemer. Med seg har han de mest politiske politikerne i landet vårt; Pernille Sørensen og Kari Slaatsveen (Det røde partiet) og Jan Paul Brekke og Espen Beranek Holm (Det blå partiet).

Det bærende elementet i programmet er fremdeles de kvikke hodene til deltakerne og deres desperate forsøk på å løse oppgaver de ikke er forberedt på. Litt som på Stortinget, med andre ord.

I denne runden må de svært uforberedte "politikerne" i tillegg bakse med ukeaktuelle problemstillinger. Sakene som behandles i programmet, bestemmes av Stortinget og Akersgata, uten at det øker sjansene for at noe som helst blir løst.

– Det eneste vi kan love er at vi er de eneste om våre vinklinger og forslag til løsninger, sier prosjektleder Kjetil Kooyman.

Løvebakken er programmet der alt kan skje. Og ofte gjør det. Det er NRKs minst oppdaterte politiske magasin, bemannet med Norges mest engasjerte humorister. Og kanskje har også våre rikspolitikere noe å lære av deltakernes improvisasjonskunst, for dette kan fort bli verre enn virkeligheten, og den er som kjent ganske ille!?

Egenprodusert underholdning fra Program Oslo, Underholdningsavdelingen
Programleder: Øystein Bache
Prosjektleder: Kjetil Kooyman, tlf: 92881004,
Pressekontakt: Marianne Vinje, tlf: 23 04 99 18 / 98 85 88 80